Left Right
scrollTop top

Nieuwe teaser ‘Blind Getrouwd’ toont hoe zenuwslopend trouwen met een onbekende is


Nieuwe teaser ‘Blind Getrouwd’ toont hoe zenuwslopend trouwen met een onbekende is

Maandag begint het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Voor het derde jaar op rij storten verschillende vrijgezellen zich in het ultieme experiment: trouwen met een onbekende die door de wetenschap aan hen is gekoppeld. Trouwen brengt enorm veel zenuwen met zich mee, laat staan trouwen met een onbekende. Uit de teaser voor de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ blijkt hoe zenuwslopend dat kan zijn.

We krijgen maandag meteen een stevige portie Blind Getrouwd op ons bord, want het derde seizoen start met een dubbelaflevering die zo maar liefst twee uur zal duren. In die eerste aflevering zullen we al drie koppels leren kennen, waarvan we er ook al twee voor het altaar zullen staan. Het derde koppel zal in de tweede aflevering trouwen, de overige twee pas in de derde aflevering.

Huwelijk

En dat trouwen is niet evident. De vrijgezellen worden dan wel na zware screenings en analyses gekoppeld aan elkaar, toch blijft het afwachten wie je voor je zal krijgen. Een huwelijk is altijd enorm zenuwslopend, maar in het geval van Blind Getrouwd wordt daar natuurlijk nog een schepje bovenop gedaan.

In een nieuwe teaser van VTM zijn de zenuwen dan ook duidelijk merkbaar

Het zijn niet de eerste beelden van Blind Getrouwd die VTM op ons afvuurde. Eerder deelden ze ook al hoe de vrijgezellen aan hun familie en vrienden bekendmaakten dat ze zich mochten opmaken voor een trouwfeest.

Hoe reageer je als je weet dat je binnenkort gaat trouwen met een onbekende?

‘Blind Getrouwd’ start maandagavond om 20.35 u op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737