Nieuwe trailer van ‘De Mol’ belooft een aflevering met een “dramatisch einde”

Nieuwe trailer van ‘De Mol’ belooft een aflevering met een “dramatisch einde”

‘De Mol’ op VIER is vanavond al toe aan zijn vijfde aflevering. Voor de kandidaten is het avontuur in Mexico dus ongeveer halverwege, toch voor de drie finalisten. Want ook vanavond zal meer dan waarschijnlijk iemand het spel moeten verlaten. Uit de nieuwste trailer valt af te leiden dat er opnieuw heel hard gevochten zal worden voor een plaats in de volgende aflevering.

Na vier eliminaties gaat De Mol in Mexico verder richting finale met nog vijf kandidaten en één mol. De jeugdig enthousiaste Lloyd, de vloekende priester Pieter, de competitieve Joke, kleine Steve met de grote mond, Bahador met de aanstekelijke lach en Pascale die weet hoe ze explosieven moet ontmantelen, worden ook deze keer losgelaten in Mexico City.

De sfeer van de trailer is in het begin heel vrolijk, maar slaat snel om. “Een wervelwind van emoties met een dramatisch einde”, zegt een Spaanse man terwijl we zien hoe de kandidaten zich klaarmaken voor een nieuwe, belangrijke opdracht. Ongetwijfeld vallen er opnieuw pasvragen of vrijstellingen te verdienen en we weten hoe hard deze groep daarvoor strijdt.

Check hier de trailer van aflevering vijf van De Mol, vanavond om 20 uur op VIER

Staat Mexico ook op jouw bucketlist? Wacht dan niet langer!

Gesponsorde artikelen