Nieuwe wenkbrauwtrend in kerstland: kerstboom-wenkbrauwen

Nieuwe wenkbrauwtrend in kerstland: kerstboom-wenkbrauwen

Ho ho ho! Wat zijn ze nu weer aan het doen? Een nieuwe kersttrend is weer sociale media aan het overnemen. Blijkbaar is een lelijke kersttrui niet genoeg, dus moet je er ook voor zorgen dat je wenkbrauwen ‘Christmas-y’ zijn. Gaat het te ver of vind je zo’n wenkbrauwen de beste trend ooit? 

Net wanneer je denkt dat we in 2017 alle wenkbrauwentrends hebben gezien, komt Taylor, een Canadese vlogger die in Hong Kong woont, met de gekste trend van het jaar. Vijf dagen geleden postte ze de eerste foto met kerstboom-wenkbrauwen. “Waarom stoppen bij een kersttrui? Je kan ook kerstvreugde verspreiden met je gezicht”, klinkt het op haar Instagram.

Ondertussen is de hashtag ‘Christmastree eyebrows’ heel populair op sociale media en probeert iedereen deze trend uit. We moeten wel toegeven dat zo’n kerstboom-wenkbrauwen ideaal zijn om erover te gaan met een fout kerstfeestje.

Kerstboom-wenkbrauwen

Taylor versierde haar wenkbrauwen als een kerstboom. Met wat vaseline en een wenkbrauwborsteltje maakte ze een kerstboom van haar wenkbrauwen. Nadien heeft ze haar kleine boompjes versierd met plakdiamantjes en -sterretjes. Klinkt simpel, dus dat gaan we zeker eens proberen!

Inspiratie nodig?

Of als je het ‘eenvoudiger” wil houden:

Gesponsorde artikelen