Nieuwe zwarte lay-out Spotify is even wennen

Nieuwe zwarte lay-out Spotify is even wennen

Wie straks zijn favoriet album wil streamen op Spotify zal even moeten wennen aan de nieuwe lay-out. De muziekdienst verandert vandaag geleidelijk zijn vormgeving op zowel desktops als mobiele apparaten. 

Spotify heeft er zijn tijd voor genomen, maar de nieuwe opmaak is eindelijk een feit. Eind 2012 kondigden ze al vernieuwingen als een centrale collectie zonder afspeellijsten aan, een belofte die ze nu zijn nagekomen. In Your Music kun je al je favoriete nummers opslaan en beheren. Het is dus niet langer nodig om nummers als favorieten aan te duiden en als gevolg met tientallen afspeellijsten opgescheept te zitten. De aanpassingen die je op je desktop doet worden logischerwijs ook doorgevoerd naar je mobiele apparaten en omgekeerd. 

Het platform plaatst nog steeds de muziek bovenaan. Door de nieuwe zwarte lay-out springt het artwork van de albums meteen in het oog. Diegenen die op muzikale ontdekkingstocht willen gaan kunnen nu nog specifieker zoeken op artiesten en afspeellijsten.

De nieuwe opmaak zal niet bij iedereen even snel geïntroduceerd worden, dus het kan nog enkele dagen wachten zijn voor je veranderingen opmerkt.

Gesponsorde artikelen