Night King uit ‘Game of Thrones’ verklapt wanneer de grote strijd tussen leven en dood plaatsvindt

Night King uit ‘Game of Thrones’ verklapt wanneer de grote strijd tussen leven en dood plaatsvindt

Het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ staat gepland voor volgend jaar. Wat er precies zal gebeuren in dat seizoen, is nog niet geweten. Maar één ding staat vast: we krijgen het langverwachte gevecht tussen de levenden en de doden te zien, oftewel iedereen tegen de White Walkers. En deze iconische battle zal vroeger plaatsvinden dan je zou denken. 

Game of Thrones loopt op z’n einde en dé grote finale zou het gevecht worden tussen de levenden, iedereen in Westeros dus, en de dood, de White Walkers onder leiding van de Night King. En dat gevecht zou er wel eens vroeger kunnen komen dan verwacht.

Voorlaatste aflevering

Traditioneel vinden de grootste battles of choquerende momenten plaats in de voorlaatste aflevering van een seizoen van Game of Thrones. Denk maar aan de ‘Battle of the Bastards’ of de ‘Red Wedding‘. Dit gebeurde telkens in de voorlaatste aflevering van het seizoen. Maar nu zouden we dus niet zo lang moeten wachten op hét gevecht van het seizoen.

Vladimir Furdik, de acteur die de rol van de Night King speelt in Game of Thrones heeft namelijk verklapt wanneer dit gevecht zal plaatsvinden. Op een conventie in Hongarije gaf hij deze spoiler weg. “In de derde aflevering van het seizoen zit een battle, waarvan de makers verwachten dat het een historisch televisiemoment wordt.” En dat kan natuurlijk maar één historische battle zijn: die van de levenden tegen de doden.

Levend vs. dood

Furdik gaf ook nog wat meer informatie over deze aflevering. We wisten al dat er 55 dagen gefilmd werd aan de battle en dat is niet zomaar.

De battle zal namelijk enorm lang duren. “Bijna de volledige aflevering zal over de battle gaan”, verklapt Furdik. “Het zal ongeveer een uur duren.” We mogen ons dus verwachten aan een historische battle van een uur. Dat belooft!

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zal verschijnen in april 2019. Tot dan kan je hier nog eens naar de vorige seizoenen kijken.

Gesponsorde artikelen