Nike brengt fanny pack slippers uit en wij zijn in de war

Nike brengt fanny pack slippers uit en wij zijn in de war

Nike heeft misschien wel de lelijkste en tegelijk de handigste slippers ooit uitgebracht. De fanny pack slippers zijn de liefdesbaby van de fanny pack en de zwembadslipper en maken zo een lelijke schoen in een handige schoen. Maar ja, het blijft wel lelijk natuurlijk. 

Heb je ooit gedacht: “Goh, zo’n buideltasje, da’s wel handig, maar wat als ik nu mijn geld gewoon kwijt kon in mijn slippers?” Dan heeft Nike dé oplossing voor jou. Het sportmerk komt namelijk op de markt met fanny pack slippers en die zijn precies wat je ervan zou verwachten.

De comeback van de fanny pack

Je hebt hem waarschijnlijk, tot grote schaamte nu, zelf nog gedragen: de fanny pack. En hoewel dat gedrocht nu waarschijnlijk al meer dan tien jaar stof ligt te verzamelen op zolder, is het misschien tijd om hem terug boven te halen.

De fanny pack is namelijk helemaal terug. En dat hebben ze bij Nike wel degelijk begrepen. Het merk heeft de trend gecombineerd met een andere trend: de zwembadslippers. Et voilà, de fanny pack slipper is geboren!

Handig of afschuwelijk?

We kunnen het idee achter deze fanny pack slippers ergens wel begrijpen. Want ja, je hoeft met deze slippers niets meer mee te sleuren op het strand of aan het zwembad. Maar toch is het geheel nogal, euhm, bizar.

De eerste meningen op de nieuwe slippers zijn alvast verdeeld. De reacties op Twitter gaan van “Ik wil die slippers, ze zien er zo leuk en handig uit” tot “Lelijkste schoenen ooit”. En hoewel je zou denken dat werkelijk niemand hierop zat te wachten, zijn de slippers in de drie beschikbare kleuren al na één dag volledig uitgekocht. Maar wij vermoeden dat de voorraad door het enorme succes, binnenkort terug aangevuld zal worden.

Zou jij de fanny pack slippers kopen?

Gesponsorde artikelen