Nintendo komt binnenkort met een nieuw spelletje voor op je smartphone … en wij zijn nu al fan!

Nintendo komt binnenkort met een nieuw spelletje voor op je smartphone … en wij zijn nu al fan!

Zijn we binnenkort weer allemaal verslaafd aan een spelletje op onze smartphone? Het zou wel eens kunnen want eind november komt Nintendo met een nieuwe applicatie. In ‘Animal Crossing: Pocket Camp’ moet je je eigen campingplekje verzorgen … Een beetje The Sims dus, maar dan met dieren.

Nintendo wil binnenkort je smartphone veroveren en daarvoor rekent het op Animal Crossing: Pocket Camp. Dat spelletje past in de Animal Crossing-reeks die je op de consoles van Nintendo kan spelen, maar speelt zich deze keer af op een camping in plaats van in een dorp.

Als je het spel begint is de camping leeg, maar op het terrein kan je alles vinden dat je nodig hebt om het in te richten. Er is een strand, een zee, een eilandje, … Daar verzamel je allerhande grondstoffen waarmee je onder andere meubels kan kopen. Hoe leuker je plekje is, hoe meer dieren er langskomen.

Eind november

Je kan Animal Crossing: Pocket Camp spelen op je eigen tempo, maar in het spel loopt de tijd wel mee met de echte tijd. Zo zijn er ’s avonds andere dingen te doen dan overdag.

De applicatie is beschikbaar vanaf eind november voor iOS en Android. Als je er van bij het begin wil bijzijn kan je je registreren en dan laat Nintendo jou weten wanneer je het spelletje kan downloaden. Animal Crossing: Pocket Camp is gratis, maar je kan wel dingen kopen met echt geld. Wie echt niet kan wachten, kan via een omweg de applicatie toch al downloaden.

Check hier hoe alles eruit ziet:

Wil je de app nu al testen? Kijk dan hier hoe dat kan!

Gesponsorde artikelen