‘No Hard Feelings’: Trailer met Jennifer Lawrence vandaag te zien

Vandaag heeft Sony Pictures Entertainment de officiële trailer vrijgegeven van No Hard Feelings, die een eerste officiële blik geeft op de chaos die gaat komen. Met Jennifer Lawrence als hoofdrol heeft regisseur Gene Stupnitsky de lat hoog gelegd.

Sony Pictures Entertainment heeft de eerste trailer uitgebracht van de ordinaire komedie No Hard Feelings, waarin Jennifer Lawrence een vrouw speelt die reageert op een advertentie van twee ouders. Daarin wordt gevraagd om met hun schuchtere 19-jarige zoon, Percy, te slapen voordat hij naar de universiteit gaat.

Het verhaal

De trailer onthult de nieuwe komedie met Jennifer Lawrence. De film volgt haar ongelukkige personage Maddie terwijl ze ermee instemt om te doen alsof ze met een 19-jarige uitgaat. Dit om zijn zelfrespect te vergroten voordat hij naar de universiteit gaat.

Bekijk hier de trailer:

De cast

Jennifer Lawrence is vooral bekend vanwege haar rol als Katniss Everdeen in The Hunger Games. Hierna was het lange tijd stil rond haar persoon. Maar Lawrence maakt de afgelopen jaren een heropleving door. Ze speelde de hoofdrol in het Apple TV+-drama Causeway (2022) en een rol in Don’t Look Up (2021).

Naast Lawrence, die Maddie speelt, bestaat de cast uit Andrew Barth Feldman (Thespians). Hij speelt Percy, de jongeman die Maddie probeert te veroveren. De vader van Percy wordt gespeeld door Matthew Broderick (Manchester by the Sea) en Laura Benanti (Here Today) neemt de rol van moeder op haar.

Links: Jennifer Lawrence; Rechts: Andrew Barth Feldman
Bron (L-R): Jon Kopaloff/Getty Images; Bruce Glikas/Getty Images

Gene Stupnitsky regisseerde No Hard Feelings naar een script dat hij samen met John Phillips schreef. Eerder maakte Stupnitsky de even ordinaire komedie Good Boys uit 2019, een coming-of-age-film met Jacob Tremblay in de hoofdrol, en schreef hij mee aan Bad Teacher uit 2011 en Year One uit 2009.

No Hard Feelings draait vanaf 21 juni in de bioscoop.

Meer
Lees meer...