‘No Time To Die’ krijgt een Bond-waardige trailer én een echte releasedatum

We hebben lang op informatie over No Time To Die moeten wachten, maar man, wat was die tijd het waard! De trailer ademt 007: pittoreske locaties, blitse auto’s, mooie vrouwen en de meest fascinerende wapens die je ooit in je leven hebt gezien.

De vijfentwintigste film over ’s werelds beste geheim agent James Bond komt eraan. In No Time To Die kruipt acteur Daniel Craig voor de laatste keer in de huid (en de Aston Martin) van 007. Het is dus een film waar heel wat fans reikhalzend naar uitkijken. En daar spelen de makers maar al te graag op in.

Teaser op maandag

Maandag verscheen er voor het eerst een teaser met beelden uit de film. Gewoonlijk volgt daar op het einde een nieuwtje over de nieuwe prent. Je weet wel, een releasedatum of zo. Goed, op het einde van de teaser verscheen een datum.

Maar die datum kondigde niet aan wanneer No Time To Die in de cinema zou verschijnen. Nope, het was de datum waarop de eerste echte trailer van de film zou verschijnen.

Posters op dinsdag

De spanning werd verder opgebouwd, want dinsdag verschenen voor het eerst posters met de hoofdpersonages van No Time To Die. Daarop stond de titel van de prent te lezen met een vage releasedatum: april 2020.

Die wordt ook niet specifieker aan het einde van de trailer. Maar we krijgen wel een veel beter beeld over de sfeer van de prent. James Bond is in de ban van een geheim, dat de hele wereld in gevaar kan brengen.

Échte releasedatum

We brengen meer goed nieuws vandaag, dan alleen maar beelden van blitse auto’s, prachtige vrouwen, gesofisticeerde wapens en vette stunts. Want: de posters werden voor de gelegenheid ook nog een beetje bijgewerkt.

No Time To Die Poster James Bond 007 Daniel Craig
Universal
No Time To Die Poster Rami Malek
Universal

In plaats van gewoon “april 2020” staat daar nu een échte releasedatum te lezen!

No Time To Die verschijnt op 8 april in de bioscoop!

Gesponsorde artikelen