Noah Centineo, aka Peter Kavinsky uit ‘To All The Boys’, zal een grote rol krijgen in de reboot van ‘Charlie’s Angels’

Noah Centineo, aka Peter Kavinsky uit ‘To All The Boys’, zal een grote rol krijgen in de reboot van ‘Charlie’s Angels’

‘To All The Boys I’ve Loved Before’-fans, spits je oren, want Noah Centineo, aka Peter Kavinsky, zal binnenkort schitteren in de reboot van ‘Charlie’s Angels’. De carrière van de nieuwste hartenveroveraar werd compleet gelanceerd door de Netflix-film. 

Wat Zac Efron was in 2006, dat is Noah Centineo in 2018. De jonge acteur speelde de rol van Peter Kavinsky in de Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before en werd zo op slag hét tiener- (en twintiger-)idool van het moment. Maar ook voor z’n carrière heeft de rol van Peter Kavinsky Centineo geen windeieren gelegd.

Love-interest

Het was al even bekend dat er een reboot kwam van de legendarische Charlie’s Angels. Voor deze film werden de Charlie’s Angels al gecast. Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska zullen in de huid kruipen van de vrouwelijke geheim agentes. Kristen Stewart is natuurlijk onsterfelijk door haar rol als Bella Swan in de Twilight-films en Naomi Scott zal binnenkort te zien zijn als prinses Yasmine in de live-action remake van Disneyklassieker Aladdin. Ella Balinska is een nieuw gezicht, maar zal na haar rol in Charlie’s Angels waarschijnlijk haar doorbraak kennen.

Nu is er dus nog een nieuwe interessante toevoeging aan de cast van de film. Noah Centineo – die we voor altijd Peter Kavinsky zullen noemen – zal volgens Variety “de love-interest van een van de Angels” spelen. Een rol die hem, nu we hem aan het werk hebben gezien in To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess Is A Loser, op het lijf geschreven is. Wie zijn love-interest wordt, is voorlopig nog niet geweten, maar we zijn toch al jaloers op de lucky lady die de eer krijgt.

Charlie’s Angels reboot

Voor de eerste films van Charlie’s Angels moeten we teruggaan naar de jaren 70 toen kropen Kate Jackson, Farrah Fawcett en Jaclyn Smith in de huid van de Angels. In 2000 kwam er dan de eerste populaire remake met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu in de hoofdrollen. Dit trio keerde ook nog eens terug voor de film Charlie’s Angels: Full Throttle. En nu is de eer dus weggelegd voor Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska.

Ook Sam Claflin, bekend uit de films van The Hunger Games en Me Before You, zal in deze reboot te zien zijn. Over zijn rol is voorlopig nog niets geweten. Al lijkt Claflin ons ook vooral geschikt als love-interest, al zou hij ook misschien wel een heel interessante slechterik kunnen spelen. Elizabeth Banks, Patrick Stewart en Djimon Hounsou zijn gecast als de drie (ja, drie) Bosleys. Naast haar rol als Bosley zal Elizabeth Banks ook de film schrijven en regisseren.

De Charlie’s Angels reboot zal in het najaar van 2019 in de zalen komen, maar niets houdt je natuurlijk tegen om nog eens naar de oude Charlie’s Angels-films te kijken.

Gesponsorde artikelen