Noah ‘Peter Kavinsky’ Centineo speelt deze zomer opnieuw de perfecte boyfriend in deze Netflix-film

Noah ‘Peter Kavinsky’ Centineo speelt deze zomer opnieuw de perfecte boyfriend in deze Netflix-film

Netflix heeft begrepen dat de wereld fan is van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ en dan vooral hoofdrolspeler Noah Centineo. Hij zal deze zomer namelijk opnieuw te zien zijn in een romantische film op Netflix getiteld: ‘The Perfect Date’. 

Sinds To All The Boys I’ve Loved Before weet iedereen wie hij is. Al ken je hem waarschijnlijk nog steeds beter als zijn perfecte alter ego Peter Kavinsky. Noah Centineo is de nieuwe hot guy in town en dat is ook Netflix niet ontgaan. Daarom komen er deze zomer wel twee films uit met Centineo in de hoofdrol.

Sequel To All The Boys I’ve Loved Before

Onlangs bevestigde Netflix dat de sequel van To All The Boys I’ve Loved Before er met zekerheid komt. Dat deed de streamingdienst met een schattige video met de twee hoofdrolspelers, Lana Condor en Noah Centineo, in de hoofdrol.

In de tweede film zullen we een nieuwe acteur zien in de rol van John Ambrose, die in de aankondiging al “perfect voor de rol” wordt genoemd. De To All The Boys I’ve Loved Before– sequel zal waarschijnlijk in het najaar van 2019 verschijnen op Netflix. To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op een driedelige boekenreeks, dus met de bevestiging van de tweede film, mogen we er eigenlijk al zeker van zijn dat er ook een derde komt.

The Perfect Date

Voor wie één portie Peter Kavinsky nog niet genoeg is (en daar begrijpen wij je volledig in), hebben wij geweldig nieuws. Want in de zomer zal er nóg een romantische film verschijnen met Noah Centineo in de rol die hem het beste ligt: die van de perfecte boyfriend.

In deze nieuwe film doet Noah wat hij wat ons betreft ook in het dagelijkse leven mag doen. Hij verhuurt zichzelf als date via zijn eigen ontworpen dating-app. Maar na een tijdje begint hij toch te twijfelen of deze carrière hem wel écht gelukkig maakt. In de eerste twee foto’s van de film zien we hem alvast op date met ene Shelby, gespeeld door Camila Mendes, die ook te zien is in Riverdale, en Celia, vertolkt door Disney-actrice Laura Marano. Wordt één van hen de ware?

Bekijk hier de eerste foto’s van The Perfect Date:

Gesponsorde artikelen