Nog een acteur uit Game Of Thrones krijgt een rol in The Simpsons (en er kunnen er nog volgen)

Nog een acteur uit Game Of Thrones krijgt een rol in The Simpsons (en er kunnen er nog volgen)

Je weet dat je het gemaakt hebt als je in The Simpsons bent verschenen. Zelfs voor de HBO-serie Game Of Thrones is het een eer om in de langstlopende animatieserie te verschijnen. En ook voor de acteurs. Ed Sheeran maakte de dag na zijn cameo in Game Of Thrones al bekend dat hij ook in The Simpsons te ‘horen’ zal zijn. En nu heeft ook Nikolaj Coster-Waldau z’n rol in Springfield te pakken.

Nikolaj Coster-Waldau ken je natuurlijk als Jaime Lannister. Volgens Entertainment Weekly zal de Deense acteur een personage spelen dat een beetje op Jaime lijkt. Veel willen de makers over zijn rol nog niet kwijt, maar de hele aflevering zou een eerbetoon aan het fantasygenre – zowel boeken, films als series – moeten worden. Wat we wel al mogen weten is dat het personage van de acteur een “sexy band” zal hebben met één van de hoofdpersonages. We willen echt wel weten wat ze hiermee bedoelen als het om Homer zou gaan.

Nog meer op komst?

Ook Ed Sheeran zal in The Simpsons de romantische toer opgaan. Zijn personage is een knappe muzikant waar Lisa Simpson meteen verliefd op wordt. Komen er nog acteurs uit Game Of Thrones naar The Simpsons? De kans bestaat zeker, want bij de animatiereeks zijn ze uiteraard grote fans van Game Of Thrones. “We willen ze allemaal”, zegt producer Matt Selman. “Hopelijk wachten we niet te lang, totdat ze allemaal vermoord zijn. We zijn gewoon nerds die hun helden willen ontmoeten.”

De volgende held zou wel eens de geweldige Peter Dinklage kunnen zijn. De acteur die Tyrion Lannister ‘gestalte geeft’ heeft volgens de makers van The Simpsons een geweldige stem. Enkele seizoenen geleden passeerde ook Carice Van Houten, ofwel Melisandre, al eens de revue.

Het 29ste seizoen van The Simpsons begint op 1 oktober.

Gesponsorde artikelen