Nog een reden om Ocean’s 8 te bekijken: Kim en Kendall krijgen een gastrol die op hun lijf geschreven is

Nog een reden om Ocean’s 8 te bekijken: Kim en Kendall krijgen een gastrol die op hun lijf geschreven is

Graag de Ocean’s Eleven-films gezien? Dan kijk je waarschijnlijk uit naar de all-female editie: Ocean’s Eight. En we geven je meteen nog twee redenen om die in de cinema te gaan bekijken, want niemand minder dan Kim Kardashian en Kendall Jenner krijgen ook een rolletje in de blockbuster. Ze moeten zelfs niet zóveel acteren, de rol is echt op hun lijf geschreven. 

Ocean’s Eleven, Twelve en Thirteen mag dan een afgeronde trilogie zijn, Ocean’s Eight wordt een film waar wij écht naar uitkijken. Niet alleen mag Sandra Bullock met zeven andere dames een mega-overval proberen afronden, we hebben ook informatie over twee gastrollen waar onze mond van openviel.

Want jawel: Kim Kardashian-West herself zal ook meespelen, in een klein rolletje tijdens een event waar ze in real life ook gewoon keihard zou geweest zijn: het Met-gala. Samen met zusje Kendall Jenner mag ze daar op de rode loper een acte de présence gaan geven, meldt celeb-magazine Page Six.

Het Met-gala is een jaarlijks mode-benefiet-evenement, georganiseerd door Anna Wintour, aka Mrs. Vogue. Dat werd nagespeeld tijdens de opnames van Ocean’s Eight in New York. Voor zo’n rolletje draaien Kim en Kendall hun hand niet om, ze voelen zich als een vis in het water op de rode loper. Volgens de geruchten zijn de outfits die ze dragen exact zo gedurfd als we zouden verwachten van het Kardashian-Jenner duo. ’t Ziet er naar uit dat Kim Kardashian helemaal back in business is.

Gesponsorde artikelen