Nog geen vakantiebestemming deze zomer? Disney heeft een privé-eiland in de Bahama’s

Nog geen vakantiebestemming deze zomer? Disney heeft een privé-eiland in de Bahama’s

Er is goed nieuws voor Disney-liefhebbers: Castaway Cay is het privé-eiland van Disney in de Bahama’s. Het eiland heeft drie stranden, een eigen luchthaven, een postkantoor en biedt allerlei activiteiten aan. Maar je kan er enkel heen als je een cruise maakt met Disney Cruise Line. 

Disney-fans kunnen hun vakantie doorbrengen op het privé-eiland Castaway Cay, maar enkel als ze een cruise maken met Disney Cruise Line. Eenmaal je aan wal komt, stap je op een tram die je naar de voorzieningen brengt. Je zou kunnen rondhangen in tropische streken met Mickey en co! Je kan deelnemen aan allerlei activiteiten zoals fietsen, volleybal, massages of je kan gewoon chillen op de stranden. Er is een strand voor de hele familie, een voor tieners en een voor volwassenen. Het eiland is enkel open voor dagtochten op Disney Cruise Line, je kan er dus niet overnachten.

Wil je een postkaartje sturen naar huis? Dat kan! Castaway Cay heeft een eigen postkantoor waar je een Disney-poststempel kan krijgen. Het eiland heeft zelfs een eigen luchthaven: Castaway Cay Airport. Delen van het eiland werden gebruikt voor filmscènes van Pirates of the Caribbean en Splash waarin Tom Hanks een zeemeermin ontmoet.

Zo ziet leuk ziet eiland eruit!

Wanneer de luxueuze cruises aan wal komen, begint het avontuur!

Kwanta kosta?

Begin alvast met sparen, want dagtochten met cruises zijn niet goedkoop! Voor een cruise van drie nachten betalen reizigers vanaf 1.230 euro per persoon, eten en frisdranken zijn inbegrepen. Indien je langer wil blijven, kan de prijs oplopen tot 3.000 euro. Fijne reis!

Gesponsorde artikelen