Left Right
scrollTop top

Nog meer centen nodig? Metallica gaat dure signature Nixon-horloges verkopen met artwork van klassieke platen


Nog meer centen nodig? Metallica gaat dure signature Nixon-horloges verkopen met artwork van klassieke platen

Metallica gaat dure signature Nixon-horloges uitbrengen, elk model in thema van één van hun succesvolle albums. En het prijskaartje is om van om te vallen.

De oude ronkers van Metallica gaan een nieuwe lijn van Nixon-horloges uitbrengen. Elk model zal in het teken staan van één van hun klassieke albums. De band doet dat naar eigen zeggen om hun catalogus te bejubelen. Dat meldt het Amerikaanse entertainmenttijdschrift NME.

Klassieke platen

De verschillende horlogemodellen zijn in het thema van albums zoals ‘Kill ‘Em All’, ‘Ride The Lightning’, ‘Master Of Puppets’, ‘…And Justice For All’, ‘The Black Album’ en hun laatste release ‘Hardwired… To Self Destruct’. Elk model zal artwork van de bewuste plaat bevatten. De modellen zullen tussen 130 en 430 euro kosten en er komt een gelimiteerd ‘Sanitarium’ model dat (hou je vast) zo’n 640 euro zal kosten.

5 november

De horloges komen wereldwijd uit op 5 november, maar fans kunnen het hebbeding al pre-orderen via de website van Metallica. De groep heeft verder nog beloofd dat we volgend jaar nog meer producten van hen mogen verwachten in samenwerking met Nixon. Blingbling is een understatement!

Wil jij een Nixon-horloge van Metallica?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452