Nog steeds geen kaarten voor het Ketnetverjaardagsfeest? Dan krijg je nóg een kans, want er komt een 4de show!

Nog steeds geen kaarten voor het Ketnetverjaardagsfeest? Dan krijg je nóg een kans, want er komt een 4de show!

Het ‘Throwback Thursday’-concert van Ketnet, naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de jongerenzender, is zo’n groot succes gebleken dat er niet alleen een tweede maar ook al een derde show werd aangekondigd. Nu ook die allemaal in een mum van tijd uitverkocht geraakten, konden ze bij Ketnet niet anders: er komt een vierde show!

Goed nieuws voor wie nog steeds geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor het Ketnetverjaardagsfeest in het, voor de concerten omgetoverde, ‘Sportpladijs’. Want door het onverhoopte succes van de eerste shows heeft Ketnet nu ook bevestigd dat er een vierde show komt. Die show zal plaatsvinden op 5 december. Snel zijn, is ook nu de boodschap. Haast je dus maar naar de site, voor ze alweer uitverkocht zijn!

Onlangs werd naast Samson & Gert nog een tweede act aangekondigd. Spring zal Gert Verhulst en Samson vervoegen op het podium, dat maakten Jelle Cleymans en co. zelf bekend op MNM . Naast die acts is ook al een afsluitende dj-set van Peter Van de Veire bevestigd. Ex-Ketnetwrappers Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zullen de avond aan elkaar praten.

Gesponsorde artikelen