Nog wat geld op overschot? Dit zijn de duurste villa’s die voor oudejaar verhuurd zijn op Airbnb

Nog wat geld op overschot? Dit zijn de duurste villa’s die voor oudejaar verhuurd zijn op Airbnb

Enkele jaren geleden richtten enkele studenten Airbnb op als bijverdienste. Op die manier konden ze namelijk wat vrije ruimte in hun appartement verhuren aan gasten. Intussen is Airbnb al zo veel meer dan dat, en kan je er de mooiste villa’s huren. Dit zijn de vijf duurste huizen en appartementen die voor oudejaar verhuurd werden.

5. Honolulu, Hawai, VS: The Diamond Head Seaside Hideaway – 3.532 euro per nacht

Normaal gezien kan je dit huis huren voor 1.500 euro per nacht, maar met oudejaar heeft iemand er 3.532 euro voor neergeteld. Dankzij de drie slaapkamers kan je de prijs wel door zes delen, maar dan nog. Je krijgt er wel een bubbelbad en zwembad bij, en op vijf minuutjes rijden sta je op het wereldbekende Waikiki-strand.

4. Steamboat Springs, Colorado, VS: skiën tot aan je hotelkamer – 3.850 euro

Als je het appartement met vier slaapkamers in het Beaver Mountain Residence in het laagseizoen wil huren, ben 2.000 euro per nacht kwijt. Met oudejaar is dat echter 3.850 euro, maar je kan wel tot quasi aan je deur skiën. Faciliteiten als een fitness, zwembad, bubbelbad en wijnkelder moet je wel met de andere gasten delen.

3. Saint Barts: villa met infinity pool en drie slaapkamers – 4.560 euro

Dit huis ligt op amper enkele stappen van het strand, maar je kan even goed rond de infinity pool blijven op oudejaarsavond. Dit huis is trouwens niet altijd zo duur, want tijdens het laagseizoen kan je het krijgen voor de peulschil van 1.500 euro per nacht.

2. Vail, Colorado, VS: penthouse op enkele stappen van de skilift – 4.810 euro

Het penthouse van de noordelijke toren van The Lionsquare heeft een privelift recht vanuit de garage. Je kan dus bijna helemaal op de latten van de skipiste tot in je hotelkamer. Zaken als een verwarmd buitenzwembad en bubbelbaden zal je wel moeten delen met andere gasten.

1. Punta Cana, Dominicaanse Republiek: villa aan het water – 5.290 euro

De huurder van deze villa zal 12 gasten kunnen uitnodigen op oudejaarsavond. Die zullen zich kunnen uitleven in de infinity pool die vlakbij het strand gelegen is. Bij inbegrepen in de prijs zitten butlers, poetsvrouwen en een fruitmand als ontvangst. Hopelijk wel een grote.

Bron: Business Insider

Gesponsorde artikelen