‘Noise’, nieuw Belgisch-Nederlands project op Netflix, verschijnt volgende maand

Vanaf 17 maart kunnen fans van de Belgische cinema op Netflix terecht voor een nieuwe film. Dan verschijnt Noise namelijk op de streamingdienst. Die psychologische thriller vertelt het verhaal van de kersverse vader Matt (Ward Kerremans) en zijn groot familiegeheim. De film zal wereldwijd te zien zijn.

Het gaat goed met de Belgische cinema. Nadat de film Close van regisseur Lukas Dhont wereldwijd scoorde en nu zelfs kans maakt op een Oscar, heeft ook Netflix het Belgische talent ontdekt. Daar verschijnt volgende maand namelijk de film Noise met onder andere Ward Kerremans, Lize Feryn en Jennifer Heylen. De film is een samenwerking tussen België en Nederland.

Noise

In Noise volgen we het leven van Matt (Kerremans), een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader (Johan Leysen) gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv (Sallie Harmsen), maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen.

De film verschijnt op 17 maart op Netflix, maar in de trailer krijgen we alvast een tipje van de sluier. In een eerste snelle montage krijgen we te zien hoe hard Matt afziet van het mysterie en hoe alles moet wijken voor zijn zoektocht naar de waarheid. De montage wordt ook voorzien van een typisch opbouwend spannend muziekje, waardoor de mysterieuze sfeer alleen nog maar toeneemt.

Over de rest van het verhaal is nog niet veel bekend. Toch komt in de trailer het woord ‘chantage’ vaak aan bod en lijkt Matt ook gebruik te maken van zijn sociale media om een antwoord te vinden op zijn grote vraag. Ondertussen blijven de verhalen uit het verleden hem en zijn familie te achtervolgen.

Bekijk de trailer van Noise hier:

Meer
Lees meer...