Nooit gedacht dat we zo in de ban konden zijn van een schaduw, waarvoor dank, Orlando Bloom

Nooit gedacht dat we zo in de ban konden zijn van een schaduw, waarvoor dank, Orlando Bloom

Of je moet onder een steen hebben geleefd, maar anders was er vandaag ergens op de dag zeker een moment dat je – of je het nu wilde of niet – online oog in oog hebt gestaan met Orlando Blooms jongeheer. De paparazzi had de Britse acteur poedelnaakt op vakantie betrapt en hoewel het pikante deel op de gelekte foto’s in de media veelal geblurd werd, spreekt de donkere schaduw op zijn been boekdelen. “Nee, het gaat niet regenen. Dat is enkel de schaduw van Orlando Blooms penis”, klinkt het op Twitter. Mensen zijn errug onder de indruk! 

Mensen waren vandaag massaal in de ban van deze romantische vakantiekiekjes van Orlando Bloom en zijn lief Katy Perry op Sardinië

Want jawel, Orlando Bloom gaf zich – letterlijk – helemaal bloot

We stonden oog in oog met zijn jongeheer, of in ieder geval met de schaduw ervan – aangezien zijn pikante deel door de media veelal geblurd werd

Maar die schaduw … die was pretty impressive en we raakten compleet in de ban: “Nee het gaat niet regenen. Dat is slechts de schaduw van Blooms penis”

De reacties zijn hilarisch! “Het is heet. Ik ga even liggen in Orlando Blooms schaduw om af te koelen”

“Je hoeft alleen maar te kijken naar Orlando Blooms been en je weet genoeg”

“Ik zag dat Orlando Bloom trendig was en was bang dat hij was overleden. Thank goodness gaat het enkel om zijn Elven-penis”

En natuurlijk was iedereen toch wel heel benieuwd naar de real deal

Er ontstond een massale oproep naar de ongecensureerde kiekjes

Natuurlijk is die oproep gehoord. Hier is ie dan … ongecensureerd …

Gesponsorde artikelen