Nora Gharib en Bart Peeters zorgen voor heel wat nieuwe muziek in hun ‘Merci voor de muziek’-programma

Zowel Nora Gharib en Bart Peeters als verschillende andere artiesten maken tranen los bij de Vlamingen.

‘Merci voor de muziek’ is het nieuwe muziekprogramma op Eén van Bart Peeters en Nora Gharib waarin zowel zijzelf als andere artiesten de Vlaming verrassen met muziek. Dit najaar wordt het programma uitgezonden, dus bereid je alvast voor op een gloednieuwe muzieklijst vol met nieuwe hits.

Zowel Bart als Nora toonden al eerder aan dat ze wat in hun mars hebben. Ze hebben beiden een stem die de Vlaming ontroert en dat is dan ook hun grootste intentie. Muziek speelt voor velen een belangrijke rol in het leven en zowel tijdens emotionele momenten als op de meest vreugdevolle momenten kan een deuntje een gevoel nog extra versterken.

Bart Peeters

Bart Peeters is een oude gekende in de muzieksector en dat zal hij nog lange tijd blijven. Al 40 jaar zingt en drumt Peeters er op los en ook dit jaar duikt hij terug de muziekwereld in. Samen met Nora Gharib, een iets minder gekende maar ook getalenteerde zangeres, brengen ze het nieuwe muziekprogramma Merci voor de muziek op de televisiezender Eén.

‘Liefde voor Muziek’ aflevering 2 draaide om Milow: 6 eigenzinnige covers.

Nora Gharib

De 25-jarige Nora Gharib, die zich al eerder bewees in K3 zoekt K3, laat zich niet kennen en gaat samen met Bart Peeters de uitdaging aan om de Vlaming te ontroeren. Verder herken je haar waarschijnlijk als Nora uit de Patser-film van Adil El Arbi en is ze binnenkort te zien in de nieuwe Black-out-reeks. Nora en Bart kenden elkaar niet voor de opnames, maar de klik is er en dat zal te horen zijn in hun liedjes. Hun eigen stijl en liefde voor muziek zal voor nieuwe toppers zorgen die vast en zeker op je muzieklijst komen te staan.

Artiesten zingen Bart Peeters tijdens Liefde Voor Muziek, en er gaat flink geweend worden.

Merci voor de muziek

Eind dit najaar zal het programma te bekijken en beluisteren zijn op de zender Eén. De ene keer zullen Bart en Nora zelf de Vlamingen toezingen en hen op emotionele momenten weten te ontroeren, maar ook andere artiesten gaan deze uitdaging aan. Hun ultieme doel is om de Vlaming dat extra tikkeltje gelukkiger te maken, te bedanken of te troosten.

Gesponsorde artikelen