North West steelt de (mode)show tijdens ‘Paris Fashion Week’

North West steelt de (mode)show tijdens 'Paris Fashion Week'
Isopix

Tijdens Kanye’s Yeezy Season 8-evenement in Parijs ging alle aandacht naar North West. De 6-jarige dochter van Kanye en Kim Kardashian stal de show door een eigen (abstract) nummer te rappen. De video ging meteen viraal.

Een opvallend optreden tijdens de Paris Fashion Week deze week, want North West betrad de catwalk om er een eigen nummer te rappen. Op de laat aangekondigde Kanye’s Yeezy Season 8 -show stond de 6-jarige alleen op het podium, omringd door modellen. Vader Kanye zag dat het goed was, en kwam haar op het einde vergezellen.

Muzikale ambitie

De kijkers van de show hadden het nadien nog maar over één ding. “Dit is mijn nieuwe team. Kijk naar m’n schoenen, ze zijn schattig en cool.” Met die tekst overtuigde North het hele internet. De video werd verschillende keren gedeeld, en iedereen was instant fan. Eén twitteraar zei zelfs dat onder andere Cardi B en Nicki Minaj al aan hun pensioen konden beginnen.

North is op haar zes jaar al enorm muzikaal. Toen ze vier was, begon ze al aan piano en viool, en nu zou ze vooral bezig zijn met TikTok. Dat vertelde moeder Kim Kardashian aan Entertainment Today. “North heeft een persoonlijk en privéaccount op TikTok. Dus we maken heel veel filmpjes samen,” zei ze.”Ze mag ze openbaar posten, maar ze is er wel echt heel veel mee bezig.”

Gesponsorde artikelen