‘Notting Hill’ komt terug in de cinemazalen voor Valentijn

‘Notting Hill’ komt terug in de cinemazalen voor Valentijn

‘Notting Hill’, de iconische romantische komedie met Julia Roberts en Hugh Grant, wordt dit jaar 20. Daarom brengt Kinepolis de film terug in de zalen. En op welke dag kan dat beter dan op Valentijn?

Romantici opgelet, want het wondermooie Notting Hill keert terug naar het grote scherm. Nee, er komt geen vervolg, maar je kan wel de originele film opnieuw gaan bekijken in de cinemazalen van Kinepolis.

Notting Hill

Het zal dit jaar twintig jaar geleden zijn dat Notting Hill voor het eerst in de zalen kwam. Daarom keert de film nu terug naar de cinemazalen van Kinepolis. En de timing is helemaal perfect want de eerste screening valt op Valentijn. Daarna wordt de film nog twee keer uitgezonden. Op maandag 18 februari en zondag 24 februari kan je nog een keertje gaan genieten van Notting Hill.

Notting Hill kwam dus uit in 1999 en speelt zich af in het pittoreske Notting Hill in Londen. Daar heeft William Thacker (Hugh Grant) een boekenwinkeltje. Op een dag stapt Anna Scott (Julia Roberts), een wereldberoemde filmster binnen in zijn winkel en al snel wordt duidelijk dat de bekende actrice en de winkeluitbater meer gemeenschappelijk hebben dan ze dachten. En zo begint een mooi verhaal.

Kinepolis

Romantische zielen kunnen de film nu nog een keertje gaan bekijken in de cinemazalen van Kinepolis. Daar zal hij vertoond worden op 14, 18 en 24 februari. Meer informatie is te vinden op de website van Kinepolis.

Gesponsorde artikelen