O-oh! ‘De Hut’ maakt intrede in nieuw seizoen van ‘Temptation Island’. Een sekshut, onderduikhut, eethut, …?

O-oh! ‘De Hut’ maakt intrede in nieuw seizoen van ‘Temptation Island’. Een sekshut, onderduikhut, eethut, …?

‘Temptation Island’ start morgen én komt naast nieuwe koppels en vrijgezellen ook met ‘De Hut’, zoals de makers het noemen. Je kan er naast schuilen voor de regen, je verhaal kwijt. Een dagboekkamer 2.0, maar wel met een extraatje: gesprekken die daar worden gevoerd, worden niet getoond tijdens het kampvuur. 

De Hut. Het klinkt alvast stoer, al is het dat eigenlijk niet. Want het rieten tuinhuisje is er voor koppelhelften of vrijgezellen die iets kwijt willen voor de camera of iets willen opbiechten … met de garantie dat deze beelden nooit zullen worden getoond tijdens een van de kampvuurmomenten met de koppels.

Gretig gebruikt

Uitstel van executie misschien? Wat what happened in the hut, stayed misschien in de hut op het eiland, maar wordt nu dus wel getoond op tv. Iets zegt ons dat er bij de koppels die Temptation Island eventueel zullen overleven of rasechte leugenaars zoals Lisa vorig jaar, nog een hartig woordje gesproken zal worden op donderdagavond. Want volgens de makers werd er gretig gebruikt gemaakt van ‘de hut’. Voor wat vermelden ze er wel niet bij.

De eerste aflevering van Temptation Island is morgen te zien om 20.35 u bij VIJF. Kan je zolang niet wachten, dan kan je de gelekte eerste dubbelaflevering al online bekijken.

Gesponsorde artikelen