Left Right
scrollTop top

Ocharme Marie Verhulst: zij moet het in ‘Boxing Stars’ opnemen tegen beast Natalia … En die laatste gaat er echt voor


Ocharme Marie Verhulst: zij moet het in ‘Boxing Stars’ opnemen tegen beast Natalia … En die laatste gaat er echt voor

Morgen en overmorgen zullen 16 bekende Vlamingen elkaar bekampen in de boksring. VTM lanceert later dit voorjaar namelijk de Vlaamse versie van het Amerikaanse programma ‘Boxing Stars’. De deelnemers waren al eerder bekend, maar nu weten we ook wie het tegen wie zal opnemen. En er zitten enkele opmerkelijke duo’s tussen …

Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems

VTM

Laura Tesoro is met haar 21 jaar de jongste van de bende, maar niet de minste. Eerder maakte ze indruk in The Voice van Vlaanderen, Belgium’s Got Talent en het Eurovisiesongfestival. Voor het programma bokste ze al regelmatig.

Bieke Ilegems is een echte winnaar. In 2014 mocht ze de prijs van het VTM-programma Dansdate samen met haar man in ontvangst nemen. Zal haar doorzettingsvermogen het ook halen van Laura’s jonge geweld?

Astrid Coppens vs. Stéphanie De Roover

VTM

Astrid Coppens werd bekend als Astrid Bryan in het televisieprogramma Vlaamse Hollywoodvrouwen. Onlangs maakte ze haar debuut als actrice in de film Verborgen Verlangen. Het 35-jarige model doet al aan crossfit en yoga.

Stéphanie De Roover is de wederhelft van de bekendste kok van Vlaanderen, Jeroen Meus. De 40-jarige had al verschillende sessies op de loopbaan als ontbijt, maar lust ze ook Astrid rauw?

Hilde De Baerdemaeker vs. Eline De Munck

VTM

Eline De Munck is veelzijdig. Ze is naast actrice, zangeres en presentatrice, ook zaakvoerster van haar eigen brillenmerk Odette Lunettes. Eerder liep ze al de marathon van New York.

Haar tegenstander is een gevestigde waarde in de Vlaamse showbizz. Vorig jaar nam Hilde De Baerdemaeker deel aan Steracteur Sterartiest. Zal de lengte van de 39-jarige actrice haar een voorsprong geven?

Faroek Özgünes vs. Sieg De Doncker

VTM

Faroek Özgünes is met zijn 54 jaar de oudste deelnemer, maar ook de kleinste en de lichtste. De onderzoeksjournalist en terreurspecialist is niet aan zijn proefstuk toe. In zijn vrije tijd staat hij regelmatig in de boksring.

Faroek neemt het op tegen de 28-jarige Sieg De Doncker. Hij is vooral bekend van het Ketnet-programma Helden en stond eerder op het podium van Steracteur Sterartiest. Van opleiding is hij leerkracht lichamelijke opvoeding. Geeft dit Sieg al een streepje voor?

Oscar Willems vs. Andy Peelman

VTM

Oscar Willems is vooral bekend van zijn rol als Dennis Moerman in de VTM-serie Spitsbroers. Op het voetbalveld heeft de 28-jarige acteur zich al bewezen, maar zal hij dat ook doen in de boksring?

Andy Peelman is zowel in het dagelijkse leven als in de reeks De Buurtpolitie politieagent. We zullen zien of de 34-jarige acteur in vorm is.

Kamal Kharmach vs. Erik Goossens

VTM

Erik Goossens doet, net als bij Dansdate enkele jaren geleden, samen met zijn vrouw mee aan het programma mee. Benieuwd of de 50-jarige zanger en acteur ook deze keer met de beker naar huis gaat …

Kamal Kharmach is een 26-jarige komiek. Hij is heel gedreven. Na de vorige editie van Caz liet hij immers al weten graag te willen meedoen aan een vervolg van Boxing Stars.

Bill Barberis vs. Hans Van Alphen

VTM

Bill Barberis stond al in de ring bij de vorige Boxing Stars. Hij verloor toen, maar nu is de acteur gekomen om te winnen.

Hij neemt het op tegen leeftijdsgenoot Hans Van Alphen. Deze ex-olympiër zette eerder tienkamp op de kaart in België. Zal hij ook de geschiedenis ingaan als een onoverwinnelijke bokser?

Natalia vs. Marie Verhulst

VTM

Het is geen geheim dat Natalia naast een klok van een stem ook een goede conditie heeft. De 37-jarige Kempische was één van de eersten om toe te zeggen. Het hoeft dus niet te verbazen dat zij voor de overwinning gaat. Op 22 januari was Natalia al volop aan het trainen en gisteren postte ze nog een dreigende video op Instagram …

Marie Verhulst – de dochter van – zal haar mannetje moeten staan. Zij wil het verlies van haar broer, Viktor, op de mannenzender Caz wreken. De 22-jarige is ook al even aan de voorbereiding bezig …

Wil je zelf voor je favoriet gaan supporteren? Bestel je tickets hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...