Left Right
scrollTop top

Oei oei, Temptation Lize heeft blijkbaar een reden om jaloers te zijn …


Oei oei, Temptation Lize heeft blijkbaar een reden om jaloers te zijn …

Het is al meer dan een half jaar geleden dat Lize haar vriend Jefferson liet zitten voor verleider Ken op Temptation Island, maar het koppel is ook na zes maanden nog steeds samen. Al is het niet altijd even makkelijk voor de twee. Zo heeft Lize het wel moeilijk met de vrouwelijke aandacht die Ken krijgt. Soms gaat het zelfs zo ver dat ze hem versieren waar ze bij staat. “En dan word ik écht boos”, zegt Lize aan Story.

Temptation Island eindigde voor Lize een pak beter dan voor haar toenmalige partner Jefferson. Lize vond een nieuwe liefde tijdens het programma in verleider Ken. Het klikte ook naast het programma goed tussen de twee. Zo goed zelfs dat ze ook meer dan een half jaar na het programma nog steeds een koppel zijn. Af en toe zit er wel een (klein) haartje in de boter, maar dat wordt dan al snel uitgepraat.

Al heeft Lize het wel moeilijker met de aandacht die Ken krijgt van vrouwelijke fans. Het gaat soms zelfs zo ver dat ze hem versieren waar ze bij staat. “Dan word ik écht boos”, bekent ze in een interview met Story. Hun relatie moest tijdens de weken dat het programma werd uitgezonden natuurlijk een geheim blijven. Als Ken in die periode werd benaderd door een vrouw, moest Lize zich gedeisd houden.

“Ze willen mijn single niet draaien”

Maar hun relatie loopt dus op rolletjes. Ze zouden echter niet willen meedoen aan een volgend seizoen van Temptation Island, dit keer dan als koppel. Hun relatie is sterk genoeg, zo klinkt het. “We moeten niets testen”, stelt Lize. Ze willen ook niet de term ‘realityster’ op hun hoofd geplakt zien. Dat zou hun misschien wel parten kunnen spelen in hun verdere carrière. Zo ondervindt singer-songwriter Ken daar nu al de gevolgen van. “Ik ervaar nu al dat ze mijn single niet willen draaien omdat die gelinkt is aan Temptation Island“, legt Ken uit.

Beluister hieronder nog eens de single van Ken:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547