Oeps! Photoshopblunder op dé glamourcover van het jaar … Twitter lacht zich een breuk

Oeps! Photoshopblunder op dé glamourcover van het jaar … Twitter lacht zich een breuk

Photoshop en magazinecovers, dat gaat niet zo goed samen. Dat blijkt weer maar eens uit de nieuwe Hollywood-cover van Vanity Fair. Want daarop ging een fotoshopper serieus de fout in. Zie jij de fout?

De uitklapbare Vanity Fair-cover is iets waar fans enorm naar uitkijken. Maar dit jaar gaat er meer aandacht naar de ledematen van Reese Witherspoon dan naar de rest van de foto. Want hoeveel benen heeft Reese nu eigenlijk?

The Hollywood Issue

Vanity Fair brengt elk jaar The Hollywood Issue uit. Da’s een speciale editie van het maandblad met een uitklapbare cover waarop steeds een hele reeks sterren te zien zijn.

De afgelopen jaren was de eer al weggelegd voor onder andere George Clooney, Jennifer Lawrence, Emma Stone en Brad Pitt.

En ook dit jaar tekenen heel wat celebrities present op de groepsfoto. Zo zie je onder andere Tom Hanks, Nicole Kidman, Harrison Ford, Zendaya, Oprah en Reese Witherspoon. Maar bij die laatste lijkt er een foutje in de Photoshop te zijn gekropen.

Hoeveel benen heeft Reese Witherspoon?

In de grote cover is dit jaar een foutje geslopen. Op de echte cover, diegene die je ziet wanneer je de cover nog niet uitgevouwen hebt, zie je Oprah, Nicole Kidman, Tom Hanks en Reese Witherspoon.

Maar er is iets aan de hand met Reese (of zeggen we beter: aan het been?). De actrice lijkt op de cover namelijk drie benen te hebben.

Photoshopblunder?

Twitteraar @leiascaptain bracht de bal aan het rollen. Ze postte op Twitter een foto van de cover met daarbij: “Ik probeer uit te vinden hoeveel benen Reese Witherspoon heeft. Die vraag houdt me al vijf minuten bezig.”

En de rest van Twitter helpt haar maar al te graag zoeken. Zo beweren sommigen dat Reese op een stoeltje zit dat dezelfde kleur heeft als haar been. Een plausibele theorie, ware het niet dat het stoeltje dan in de rok van Reese moet zitten.

Anderen zien het derde been gewoon als een plooi in de binnenkant van haar jurk, waardoor het er donkerder uitziet.

Maar het merendeel is er toch van overtuigd dat het gaat om een Photoshopblunder.

En inderdaad als je kijkt naar de benen van Reese kan je zien dat er naast de twee benen die naar opzij leunen nog een been, met een knie, in haar rok verscholen zit.

“Ja, ik heb drie benen”

Reese Witherspoon antwoordde uiteindelijk zelf op de vraag. In een tweet zei ze: “Wel, ik denk dat iedereen het ondertussen weet, ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie me nog steeds accepteren voor wie ik ben.”

Verder heeft ze ook nog een boodschap over Oprah Winfrey. “Ik zal me nooit excuseren om te knuffelen met Oprah. Als je ooit de kans krijgt, ik kan het alleen maar aanraden.”

Waardoor ook Oprah zich mengde in de discussie. Zij tweette op haar beurt. “Ik accepteer je derde been. Zolang je mijn derde hand accepteert.” Want ja, op een achter de schermen-foto van de Vanity Fair-shoot is er ook een foutje in de Photoshop geslopen. Zo lijkt Oprah drie handen te hebben.

Bekijk hier de derde hand van Oprah:

Op Twitter heersen de wildste theorieën: zou Reese een been geleend hebben van Zendaya?

Of is het een been van Tom Hanks?

Maar misschien verstopt Reese al jaren haar derde been en is er helemaal geen Photoshop in het spel:

Gesponsorde artikelen