Oew yeah: allereerste seksscène uit Fifty Shades staat ein-de-lijk online

We zagen de voorbije maanden de ene trailer na de andere passeren, maar op fragmenten van zwoele seksscènes uit ‘Fifty Shades of Grey’ bleef het wachten. Tot kort, want in een nieuwe teaser krijgen we eindelijk een voorproefje te zien van de allereerste seksscène tussen Anastasia en Mr. Grey.

De nieuwe teaser werd deze week op de Amerikaanse tv gelanceerd tijdens een reclameblok van de populaire advocatenserie Suits

Hoewel heel wat eerder vrijgegeven beelden gewoon worden herhaald…

… krijgen we voor het eerst ook een paar (veel te korte!) fragmenten te zien uit enkele zwoele seksscènes 

En jup, het belooft stomend te worden!

Maar dat vermoedde je al, zeker? 😉

Je kan de volledige teaser hieronder bekijken:

De gentleman in Jamie Dornan

Eerder deze week gaf acteur Jamie Dornan (die Christian Grey speelt) in een interview met het magazine Glamour het een en ander prijs over hoe het was om die seksscènes te filmen: “Sommige dingen in de Red Room waren bijzonder oncomfortabel”, legt Jamie uit. “Ik moest dingen doen met Dakota die ik normaal nooit met een vrouw zou willen doen.” 

Maar hoe oncomfortabel ook, Jamie gedroeg zich volgens tegenspeelster Dakota Johnson altijd als een echte gentleman: “Het is al stresserend genoeg om tijdens een scène naakt aan een bed vastgebonden te hangen. En dan roepen ze ‘cut’ en hang je nog altijd aan dat bed. Naakt. Jamie was altijd de eerste om een deken over mij te leggen.”

Hoe schattig is dát? Al hield Dakota wel een whiplash over nadat ze tijdens een scène iets te bruut op het bed werd gegooid. Woeps! 

Wie zich trouwens afvraagt hoe het appartement van Christian Grey er nu precies zal uitzien in de film…

Meer
Lees meer...