Officiële naam baby’tje van Kourtney Kardashian en Travis Barker uitgelekt

Iets meer dan twee weken na de geboorte kennen we officieel de naam van het eerste kindje van Kourtney Kardashian (44) samen met Travis Barker (47). Hun zoontje gaat namelijk door het leven als Rocky Thirteen Barker.

Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwden zo’n anderhalf jaar geleden. Dat huwelijk bezegelden ze met een groot feest in Italië. Voor Kourtney was het al haar tweede huwelijk en voor Travis zelfs al zijn derde. Meteen maakten de twee ook duidelijk dat ze samen kinderen wilden. Daarvoor volgden ze zelfs enkele opvallende tactieken en speciale remedies.

Wat er ook van was: het bleek succesvol, want in juni maakte Kourtney bekend dat ze zwanger was. Dat deed ze tijdens een concert van Blink-182 door een bord met “Travis ik ben zwanger” erop vast te houden. Die zwangerschap verliep wel niet zonder problemen, want Kourtney werd op het einde van haar zwangerschap zelfs even met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Uiteindelijk kwam alles toch goed en begin november raakte bekend dat de twee hun eerste kindje samen mochten verwelkomen.

Rocky Thirteen Barker

Sindsdien was het speculeren over de naam van de jongste telg uit de Kardashian-clan en die in nu bekend geraakt. De website E! News wist namelijk het geboortecertificaat te pakken te krijgen en kan zo melden dat het baby’tje Rocky Thirteen Barker heet. Ook weten we nu dat de officiële geboortedatum 1 november is.

De keuze voor de naam Rocky komt niet als een verrassing, want Travis Barker had daar de voorbije maanden die naam al meermaals laten vallen. “Rocky George speelde gitaar voor de band Suicidal Tendencies en Rocky is de beste boksfilm aller tijden”, verklaarde hij zijn voorliefde voor die naam toen.

Ook de tweede naam Thirteen lijkt voornamelijk door Travis gekozen te zijn. De drummer heeft namelijk zelf “13” getatoeëerd staan en noemde het ooit “het beste cijfer aller tijden”.

Meer
Lees meer...