Oh no, wat nu?! Kevin De Bruyne is zeker 4 weken out en moet forfait geven voor Rode Duivels

Oh no, wat nu?! Kevin De Bruyne is zeker 4 weken out en moet forfait geven voor Rode Duivels

We zullen moeten proberen winnen zonder KDB op de interlands tegen Bosnië-Herzegovina en Gibraltar. De Bruyne liep een hamstringblessure op tijdens een match met zijn ploeg Manchester City tegen Swansea waardoor hij zeker vier weken niet zal kunnen spelen. Hoe gaat Rode Duivels-coach Roberto Martínez dat oplossen?! 

Binnen twee weken staan er twee belangrijke matchen op het programma voor onze Rode Duivels. Op 7 oktober spelen ze tegen Bosnië-Herzegovina en drie dagen later tegen Gibraltar. Beide matchen zijn kwalificatiematchen voor het WK van 2018 in Rusland.

En die matchen zullen onze Duivels moeten proberen winnen zonder the one and only Kevin De Bruyne. Onze nummer 7 moet forfait geven voor beide matchen nadat hij gisteren een blessure opliep tijdens een match met zijn ploeg Manchester City tegen Swansea.

Uit de scans, die vandaag genomen werden, blijkt dat het gaat om een hamstringblessure. Gelukkig is het niet héél ernstig, maar De Bruyne zal dus wel zeker vier weken out zijn voor Manchester City én voor onze Rode Duivels.

Gesponsorde artikelen