Oh yeah! Verliefde Sims kunnen nu een avontuurtje in het bubbelbad beleven

Fans van de Sims kunnen hun imperium weer een beetje uitbreiden met twee nieuwe packs voor de Sims 4. En wellness staat centraal met bubbelbaden, sauna’s en massages. En ondeugende Sims kunnen zich zelfs even afzonderen.

Perfecte Patio

Gebruik vanaf nu bubbelbaden om de perfecte tuin bij je Sims te creëren met het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket. Er zijn twee bubbelbaden toegevoegd aan het spel alsook andere nieuwe spullen. Met de nieuwe barbecue, comfortabele kleding en leuke kapsels erbij kan er een echt tuinfeestje plaatsvinden. Je Sims kunnen in het bubbelbad lekker ontspannen en weer even stressvrij door het leven gaan. Met de aromatherapie kan je de gemoedstoestand van je Sims veranderen.

Kinderen kunnen net als volwassen Sims gebruik maken van het bubbelbad. Je kan er met 8 Sims tegelijk in zitten. Schuilt er een lefgozer in je Sim? Laat hem/haar dan maar skinny dippen! Verliefde koppeltjes kunnen zich ook afzonderen en er een ‘romantisch avontuurtje’ in beleven.

Met De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires willen de makers vooral de nadruk leggen op de toevoeging van bubbelbaden. Deze zaten standaard in de vorige Sims versies en zijn nu pas beschikbaar voor De Sims 4. Er werd ook benadrukt dat men enkel in dit accessoirepakket bubbelbaden zal kunnen vinden en dat er in de toekomstige pakketten geen zullen verschijnen. Dus als je je Sims graag wilt verwennen kan je maar best dit Perfecte Patio Pakket in huis halen. Voor een vrij goede prijs (9,99€ op Origin) krijg je toch wel enkele leuke toevoegingen.

Wellnessdag Game Pack

Je Sims kunnen ook ontspannen en tot rust komen met De Sims 4 Wellnessdag. Verwen hen met een uitstap naar de nieuwe ‘Perfect In Balans Spa’ voor een massage, yogasessie, modderbad of sauna (hier kunnen je Sims ook de ‘O Jaa!’ interactie uitvoeren). Als je de game pack geïnstalleerd hebt voegt Maxis automatisch 3 spa’s en een nieuwe gym toe aan je Bibliotheek. Je kan ze dan in eender welke wereld plaatsen, klaar voor gebruik.

Je Sims kunnen nu ook een nieuwe vaardigheid aanleren, de wellnessvaardigheid. Deze kunnen ze opbouwen door aan yoga te doen, te mediteren en massages te geven. Hoe meer ze hierop oefenen, hoe beter ze erin worden. Ga met deze game pack voor extra comfort. Casual outfits, gemakkelijke kapsels en leuke voorwerpen om de woonkamer van je Sims iets meer Zen te maken. De nieuwe interacties maken het hele gebeuren ludiek en interessant. Voor deze game pack betaal je net iets meer dan voor een accessoirepakket. Op Origin kan je hem vinden voor 19,99€.

Meer
Lees meer...