‘Olhar Indiscreto’: Netflix scoort met nieuwe erotische serie

Netflix heeft opnieuw een hit te pakken met een erotische thriller. Deze keer gaat het om de Braziliaanse serie Olhar Indiscreto, ook wel Lady Voyeur genoemd. Die reeks staat nog maar sinds begin dit jaar op de streamingdienst, maar is nu al een succes.

Dat Netflix niet vies is van een beetje erotiek en functioneel naakt in zijn catalogus is al langer bekend. Zo scoorde de streamingdienst halverwege 2020 met de Poolse film 365 Dni, ofwel 365 Days. Dat succes zorgde ervoor dat er al snel twee sequels werden aangekondigd. De afgelopen tijd konden we dan ook kijken naar heel wat bizarre plottwists, prachtige landschappen en vooral veel seks in 365 Days: This Day en The Next 365 Days.

Iets meer dan een jaar geleden pakte Netflix dan weer uit met Sex/Life, een serie die ook niet vies was van wat seks en veel naakt in beeld. Die reeks krijgt binnenkort zelfs een vervolg, met de vertrouwde en enkele nieuwe castleden.

Olhar Indiscreto/Lady Voyeur

En sinds 1 januari 2023 is er dus Olhar Indiscreto, ofwel Lady Voyeur. Die Braziliaanse reeks bestaat uit tien afleveringen. Omdat het een miniserie is, moeten we dus niet hopen op een tweede seizoen. Nochtans is Olhar Indiscreto opnieuw een groot succes op Netflix. De reeks staat in België op plaats 8 in Trending en scoort ook in andere landen.

In Olhar Indiscreto volgen we Miranda (Débora Nascimento), een voyeur en extreem goeie hacker. Zij houdt zich vooral bezig met het bespioneren van haar overbuurvrouw Cléo (Emanuelle Araújo), een luxeprostitué. Als die laatste op reis vertrekt en Miranda op haar hond moet passen, zal haar leven voorgoed veranderen. Ze ontmoet namelijk de man van haar leven en zal op hetzelfde moment uit zelfverdediging een andere man vermoorden. Maar is dat allemaal wel zo toevallig als het aanvankelijk lijkt?

Bekijk hier de trailer van Olhar Indiscreto/Lady Voyeur:

Olhar Indiscreto/Lady Voyeur is te bekijken op Netflix.

Meer
Lees meer...