Olivia Rodrigo komt met ‘GUTS’-tour naar Antwerpen

De Amerikaanse zangeres Olivia Rodrigo heeft zojuist haar ‘GUTS’-wereldtournee aangekondigd. Die tour zal halthouden in heel wat steden in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Een van de stops staat gepland voor ons land. Op woensdag 22 mei zal je Olivia Rodrigo aan het werk kunnen zien in het Antwerpse Sportpaleis.

Vorige week loste de 20-jarige zangeres Olivia Rodrigo haar tweede album ‘GUTS’. Met dat album zal ze ook op wereldtournee trekken. Die staat gepland voor het voorjaar van 2024.

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo heeft vandaag haar ‘GUTS’-wereldtournee aangekondigd. Die zal van start gaan op 23 februari 2024 in de Verenigde Staten. Vanaf 30 april 2024 zal de tour neerstrijken in Europa. Daar zal Olivia Rodrigo te zien zijn in twintig steden in dertien verschillende landen.

Een van die steden is Antwerpen. Op woensdag 22 mei 2024 zal Olivia Rodrigo te zien zijn in het Sportpaleis in Antwerpen. Het voorprogramma zal verzorgd worden door de Amerikaanse singer-songwriter Remi Wolf. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu registeren voor de ticketverkoop, die zal verlopen zoals bij Taylor Swift. Daarvoor heb je tijd tot en met zondag 17 september 2023 om 23 uur. Vervolgens zullen fans op random basis geselecteerd worden om een code te ontvangen die toegang geeft tot de voorverkoop. Die zal van start gaan op donderdag 21 september om 15 uur.

Ticketprijzen variëren van 62,30 euro tot 112,70 euro.

Bekijk hier de officiële touraankondiging van Olivia Rodrigo:

Beluister hier ‘GUTS’, het nieuwe album van Olivia Rodrigo:

Meer
Lees meer...