Om keihard naar uit te kijken: 300 meter lange waterglijbaan komt naar Antwerpen

Om keihard naar uit te kijken: 300 meter lange waterglijbaan komt naar Antwerpen

Schrijf het in je agenda: op zaterdag 15 augustus moet je in Antwerpen zijn. Op Park Spoor Noord zal je je 12 uur lang volledig kunnen uitleven op de langste waterglijbaan van ons land. De organisatoren beloven dat het een groot feest wordt met dj’s, foodtrucks en een zomerbar. 

The Big Slide wordt geïnstalleerd op het brede fietspad van Viaduct-Dam naast Park Spoor Noord in Antwerpen. De waterglijbaan is 300 meter (!) lang en is daarmee ook direct de langste glijbaan van ons land. Moest je, net als ons, moeilijk kunnen inschatten hoe lang dat eigenlijk is: je kan het vergelijken met de lengte van drie voetbalvelden of … de Eiffeltoren.

De glijbaan blijft maar één dag staan, maar je kan er van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds dikke pret beleven op de glijbaan en van de sfeer. De organisatie wil er een echt feestje van maken en boekt dj’s, zorgt voor een bar en eetkraampjes.

Waterratten, waaghalzen en mensen die zin hebben in een geweldige dag kunnen zich hier inschrijven vanaf 17 juli. Voor 10 euro kan je je twee uur lang onbeperkt uitleven op de glijbaan. Tip: je krijgt korting als je in groep komt. Zet je alvast op aanwezig op het Facebook-evenement!

Geen idee wat je moet verwachten? Zo zag de glijbaan eruit in de Amerikaanse stad Salt Lake City

Hoe zalig is het wel niet om daar af te glijden?!

En wat een dikke party!

Whoop whoop, we kunnen niet wachten tot 15 augustus!

Check hier het volledige filmpje

Gesponsorde artikelen