OMG! Je kan volgend weekend zwemmen in een ballenbak op een boot in Amsterdam

OMG! Je kan volgend weekend zwemmen in een ballenbak op een boot in Amsterdam

Hoe leuk was het vroeger om uren te spenderen in een bad vol kleurrijke ballen? In kader van de museumnacht in Amsterdam, kunnen bezoekers van alle leeftijden spelen in een drijvende ballenbak. Serieus … alle leeftijden, dus iedereen mag erin! Tijd om een tripje te plannen naar Amsterdam? 

Op de nacht van 4 op 5 november is het museumnacht in Amsterdam. Alle deuren van musea in de stad blijven dan een hele nacht open. Als je geen zin hebt om langs kunstwerken en schilderijen te lopen, kan je ook op een boot spelen in een ballenbak. De rondvaartmaatschappij Canal Tours Amsterdam zet een ballenbakboot in die rondvaart in de stad terwijl je kan spelen en feesten.

Feestje in een ballenbak

Een feestje met een ballenbak is niet alleen voor zevenjarigen. Het is gewoon echt een partyboot die om het half uur vertrekt met 25 feestgangers. Schoenen en jassen gaan uit en dan mogen ze gaan zwemmen tussen de gekleurde ballen. Om het feestgehalte op te krikken worden er oude hits gespeeld. Als dat niet genoeg is, kan je ook nog leuke prijzen opduiken. Pure nostalgie!

In de ballenbak zitten zo’n 36.000 ballen. Christiane Brands van Canal Tours vertelt RTL dat er normaal 60 man een zitplaats hebben in de boot. Maar om een ballenbakboot te hebben, moesten ze wat aanpassingen doen. “Voor deze gelegenheid halen we alle stoelen eruit. We vullen de hele boot met 36.000 ballen en dan mag je erin springen.”

Wie heeft er zin in?

De boottochtjes vinden plaats tussen 19.30 uur en 23.30 uur, dus dat zijn in totaal 200 mensen die zich kunnen uitleven in de ballenbakken. Wees er snel bij want er zijn al heel veel geïnteresseerden op het Facebookevent.

Waar moet je zijn? Stadhouderskade 520, 1071 ZD Amsterdam

Prijs? Helemaal gratis!

Tijd voor een weekendje Amsterdam!

Gesponsorde artikelen