OMG, Victoria Beckham LACHT in Carpool Karaoke! Al zorgt de video raar genoeg wel voor ruzie

OMG, Victoria Beckham LACHT in Carpool Karaoke! Al zorgt de video raar genoeg wel voor ruzie

Victoria Beckham doet mee aan de immens populaire Carpool Karaoke met James Corden, maar dat valt niet in goede aarde bij haar Mel B. Die is razend, omdat Victoria jarenlang niet wou herinnerd worden aan haar verleden als Spice Girl, maar die muziek nu wel gebruikt om zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten. 

Carpool Karaoke is een wereldwijd fenomeen geworden. In het onderdeel van de Amerikaanse talkshow The Late Late Show neemt host James Corden celebrities mee voor een autoritje terwijl ze samen hits zingen en wat praten. Lady Gaga, Bruno Mars, Adele en zelfs First Lady Michelle Obama reden al mee met Corden en nu is het dus de beurt aan Victoria Beckham die in de jaren ’90 immens populair was met de meidengroep Spice Girls.

Maar een van de andere Spice Girls is niet akkoord met Victoria’s deelname. Mel B verwijt haar collega Posh Spice dat ze jarenlang niet wou herinnerd worden aan haar verleden als popster en nu alleen meedoet aan Carpool Karaoke omdat haar dat goed uitkomt voor haar eigen carrière.

Reünie gecanceld

Mel B heeft lang geijverd voor een reünie met Spice Girls en te gaan touren, maar toen Victoria zich terugtrok, vielen die plannen in het water en dat kan Mel B maar moeilijk verkroppen.

Posh Spice heeft zich ook niet populair gemaakt toen ze vermeldde dat de Spice Girls zonder haar mogen optreden, maar dat “ze hoopt dat er dan nieuw materiaal zal gezongen worden, omdat wat Spice Girls in de jaren ’90 heeft gedaan erg speciaal was en het een beetje triestig zou zijn om opnieuw die hits te gaan zingen als ze maar met drieën zijn.” Ook Mel C heeft namelijk afgehaakt voor de reünietour.

De krant The Sun on Sunday onthulde ook dat Victoria blijkbaar stappen zou ondernemen om de andere meiden juridisch tegen te houden om hun oude hits te zingen. Dat kan ze, omdat ze meegeschreven heeft aan de hits Become 1 en Spice Up Your Life. Die laatste hit wordt momenteel gebruikt voor Posh’ reclamecampagne voor haar eerste kledingcollectie voor de supermarktketen Target en ook dat zorgt natuurlijk voor ergenissen bij Mel B.

Hieronder zie je alvast de trailer van de Carpool Karaoke met Victoria Beckham. Wij zijn alvast razend benieuwd naar de volledige aflevering, want het is een van de weinige keren dat we mevrouw Beckham zien lachen!

Gesponsorde artikelen