Left Right
scrollTop top

On October 3rd … kwam de cast van ‘Mean Girls’ nog eens samen om hun steun te betuigen voor de slachtoffers van Las Vegas


On October 3rd … kwam de cast van ‘Mean Girls’ nog eens samen om hun steun te betuigen voor de slachtoffers van Las Vegas

3 oktober is een speciale dag voor fans van de iconische film Mean Girls. Want dat is de dag waarop Aaron aan Cady vroeg welke dag het is. Sindsdien staat deze dag bekend als Mean Girls-day. De cast van de legendarische film liet deze dag dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan en deed een belangrijke oproep aan hun fans.

In de nasleep van de schietpartij op het Route 91 festival in het Amerikaanse Las Vegas roept de cast van Mean Girls op om geld te doneren via hun GoFundMe-pagina. In een kort filmpje op Instagram vragen Amanda Segfried (Karen Smith), Lacey Chabert (Gretchen Wieners), Daniel Franzese (Damian) en Jonathan Bennett (Aaron Samuels) hun fans om aandacht te geven aan de slachtoffers van de gewelddadige schietpartij, die voorlopig al aan 59 mensen het leven kostte. En dat doen ze natuurlijk in de gekende Mean Girls-stijl. “We know fetch is never gonna happen, but we can make this happen.”

De opbrengst gaat volledig naar de slachtoffers van de schietpartij en hun nabestaanden. Als elke fan drie dollar zou doneren naar aanleiding van 3 oktober, zouden ze in no-time aan hun doel van 300.000 dollar moeten geraken. Na één dag staat de teller al op meer dan 60.000 dollar. You go, Glen Coco!

En om het af te leren nog eens de geweldige quote.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539