Ondanks relatiebreuk gaat Gwyneth Paltrow op tournee met Coldplay

Ondanks relatiebreuk gaat Gwyneth Paltrow op tournee met Coldplay

Vreemd als je het ons vraagt: eerst scheiden en dan met je ex-man op tournee gaan. Gwyneth Paltrow heeft gezegd dat ze tijdens de komende tour van Coldplay de band en haar ex-man, Chris Martin, zal vergezellen. Het is een prima voorbeeld van wat de actrice bedoelde met ‘conscious uncoupling’ toen ze haar breuk met Martin aankondigde. Volgens Paltrow gaan de twee bewust als vrienden uit elkaar.

Paltrow grapte in een interview dat ze Coldplay op de komende tournee zal vergezellen als ‘roadie’. In werkelijkheid gaat de actrice mee zodat haar kinderen, Apple en Moses, tijd kunnen spenderen met hun vader, Chris Martin.

Eerder deze maand kondigden de twee hun breuk aan: “It is with hearts full of sadness that we have decided to seperate. We have come to the conclusion that while we love each other very much we will remain seperate.” Op die manier kwam er een einde aan hun tien jaar durende huwelijk.

Tournee

Op 19 mei brengt Coldplay zijn nieuwe album Ghost Stories op de markt. Hoewel er nog geen datums zijn aangekondigd, wordt verwacht dat de band binnenkort een nieuwe tournee aankondigt om de plaat te promoten. Ondertussen zijn er wel al twee singles verschenen: ‘Magic’ en ‘Midnight’.

Hier kan je de twee nummers beluisteren:

Bron: NME

Gesponsorde artikelen