Left Right
scrollTop top

Onderzoek naar de dood van Prince richt zich op overdosis. En er is mogelijk weer een dokter bij betrokken


Onderzoek naar de dood van Prince richt zich op overdosis. En er is mogelijk weer een dokter bij betrokken

Het is nog altijd niet duidelijk wat de oorzaak van de dood van popicoon Prince is, maar de onderzoekers richten zich nu op het pad van een overdosis van een voorgeschreven geneesmiddel. Ze gaan ook na of er een dokter bij de zaak betrokken kan zijn, die mogelijk ook op het vliegtuig zat dat enkele dagen voor zijn dood een noodlanding om medische redenen moest maken.

In de week voor Prince stierf moest zijn vliegtuig met spoed landen in Illinois. De speurders willen nu weten of daar een dokter aan boord was en of diezelfde arts hem ook geneesmiddelen heeft voorgeschreven, weet AP op basis van een anonieme bron binnen het onderzoek. Ze gaan na welke geneesmiddelen zich in het toestel en op het landgoed van Prince bevonden.

Michael Jackson

Plots begint het wel heel erg te lijken op het eveneens onverwachte overlijden van Michael Jackson in 2009. Dat leidde uiteindelijk tot de arrestatie en veroordeling van zijn lijfarts, Dr. Conrad Murray. Die had onder andere het sterke verdovende middel propofol voorgeschreven, iets wat normaal bij anesthesie voor een operatie wordt gebruikt.

Het kan hoe dan ook nog weken duren voor de resultaten van de autopsie van Prince bekend worden gemaakt. Er doen de wildste geruchten over de doodsoorzaak en gisteren meldden sommige bronnen zelfs dat Prince aids had en wist dat hij maar enkele dagen meer zou leven. Volgens showbizzsite TMZ is Prince na die noodlanding in het ziekenhuis behandeld met een injectie om de effecten van een drug tegen te gaan, en dus niet om de griepsymptomen te behandelen waar hij al weken mee zou hebben gekampt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539