OnePlus 6 scoort in gelekte tests beter dan toptoestellen zoals de iPhone X en de Samsung Galaxy S9

OnePlus 6 scoort in gelekte tests beter dan toptoestellen zoals de iPhone X en de Samsung Galaxy S9

Er doen momenteel heel wat geruchten de ronde in smartphoneland. Over de Samsung Galaxy Note 9 circuleren er de meeste indianenverhalen, maar er wordt ook hevig gespeculeerd over de OnePlus 6. En die zou zelfs beter zijn dan toptoestellen zoals de iPhone X en de Samsung Galaxy S9.

De OnePlus is een prestatiebeest met een zacht prijsje van rond de 500 euro. De features van de OnePlus 6 raakten onlangs al bekend. Daar zal de nieuwste chip van Qualcomm in zitten. Die staat garant voor uitmuntende prestaties.

Bovendien is de OnePlus 6 gespot in de betrouwbare database van GeekBench, een platform dat de prestaties van toestellen meet. De OnePlus 6 kreeg een score van 2535 punten en een multi-core score van 8632.

Niet helemaal betrouwbaar

Indrukwekkend! Hiermee scoort de OnePlus 6 zelfs hoger dan de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Die scoorden op hun beurt weer hoger dan de iPhone X en Xiaomi Mi Mix 2s.

Dit nieuws moet echter met een korreltje zout genomen worden. Zo sjoemelde OnePlus in het verleden al met benchmarktests. Zo’n scores zijn ergens wel toonaangevend, maar je kan er niet helemaal op vertrouwen. Wat wel zeker is, is dat de OnePlus 6 een zeer krachtige smartphone wordt.

samsung

Gesponsorde artikelen