Ontmoet Gertrude Verhulst en dame Cooke: Gert Verhulst en James Cooke laten zich ombouwen tot vrouw

Ontmoet Gertrude Verhulst en dame Cooke: Gert Verhulst en James Cooke laten zich ombouwen tot vrouw

Hilarisch! Gert Verhulst en James Cooke testen een nieuwe Snapchatfilter uit. Met deze filter verander je van geslacht en dat heeft enkele komische beelden tot gevolg.

Al ooit over nagedacht hoe Gert Verhulst of Jan Kooijman er als vrouw zouden uitzien? Op Gert Late Night testen ze het voor je uit. Maak vanavond kennis met Gertrude, Jan Kooijvrouw en dame Cooke.

Bijna gedumpt

James kwam weeral eens met een nieuwsfeitje op de proppen: de presentator deelde een triestig maar toch hilarisch verhaal mee, van een koppel waarbij de vriend een foto van hem naar zijn vriendin stuurde met de tekst: “kijk wie mijn t-shirt draagt”. Maar de jongen zag er niet zoals zichzelf uit, nee, hij had namelijk wel dezelfde kleren aan, maar gebruikte de nieuwste Snapchatfilter waar je van geslacht veranderd. De filter is echter zo realistisch dat de vriendin haar vriend bijna gedumpt had. Een ideaal moment om de filter eens op de gasten van Gert Late Night te testen dus, vond James. En er kwamen enkele hilarische beelden uit.

Kijk hier maar naar het filmpje:

Bo Van Spilbeeck

Gert Verhulst krijgt direct een opmerking van Jelle Cleymans naar zijn hoofd geslingerd na het tonen van zijn geslachtswisseling: “Precies Bo Van Spilbeeck.” Waarop Gert maar een beteuterd gezicht trekt. Maar niet enkel de vaste leden van de televisieshow werden aan de gedaanteverwisseling onderworpen, ook de interviewees van de talkshow werden niet gespaard. De ongelooflijk knappe Jan Kooijman verandert tot onze spijt ook in een vrouw en ook Jelle Cleymans moest eraan geloven. Die dan de toepasselijke naam Elle Cleymans krijgt. Bij de vrouwen is de geslachtswisseling precies iets minder realistisch want Rani De Coninck ziet er toch maar wat vreemd uit. James merkt dan ook op: “Precies de menselijke versie van Samson.”

Sociale Media

Op sociale media waren er enkele hilarische reacties, zo merkte er iemand op dat Gert als twee druppels water op zijn dochter Marie lijkt en James precies Kathleen van K3 is. Maar vooral de gedaanteverwisseling van de vaste barvrouw Annie spant de kroon, de anders deftige dame is precies verandert in Onslow. Een fan van de pagina schreef dan ook als reactie: “En Annie.. och Annie, die zit eens af en toe graag op haar witte plastic tuinstoel aan de voordeur met een pint in de linkerhand en een peuk in de rechter.” Wij kijken alvast uit naar vanavond, want op Instagram werd al aangekondigd dat ze de filter ook op de gasten gaan testen!

Gesponsorde artikelen