Onze kersverse wereldkampioene zevenkamp Nafi Thiam ondergaat metamorfose: weg lange vlechten

Onze kersverse wereldkampioene zevenkamp Nafi Thiam ondergaat metamorfose: weg lange vlechten

Nafi Thiam verscheen aan de start van het WK atletiek in Londen met een imposant kapsel. Met lange, zilverkleurige vlechten won ze er begin deze maand de wereldtitel op de zevenkamp. Maar net voor de Memorial Van Damme van morgen onderging ze een ware metamorfose. Ze ruilde haar lange vlechten in voor korte krulletjes. Ze zou sowieso al de ster van de avond geworden zijn, maar nu zal onze atletiektrots ongetwijfeld met alle aandacht gaan lopen!

Haar lange vlechten zouden zo’n 200 tot 300 gram gewogen hebben, verklaarde Jochen Vanhoudt van kapsalon Clientology aan Radio 1. Maar dat weerhield de 23-jarige Thiam er niet van om, na haar Olympische titel, ook de wereldtitel in het zevenkamp in de wacht te slepen. Ze zal zo de absolute ster van de Memorial Van Damme worden morgen, waar ze zal deelnemen aan het hoogspringen.

De Memorial is de laatste Diamond League-meeting van het seizoen en zal daardoor een hoop sterren, en media-aandacht, naar het Koning Boudewijnstadion lokken. Reden genoeg voor Thiam om haar zilverkleurige vlechten in te ruilen voor een iets natuurlijkere coupe. Onder de slogan ‘Braids off, curls back’ toonde ze haar nieuwe kapsel op Instagram. En als dat daarvoor nog niet het geval zou geweest zijn, zal de Olympische en wereldkampioene met haar nieuwe korte krulletjes ongetwijfeld met álle aandacht gaan lopen morgenavond!

Gesponsorde artikelen