Onze voorspelling komt uit: deze koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn nog steeds samen

Onze voorspelling komt uit: deze koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn nog steeds samen

Na vijf weken experimenteren valt het doek over het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En het was een mooie editie, want na drie maanden zijn nog steeds de helft van de koppels stapelverliefd.

Evelien & Nicolas

We hadden het al voorspeld: Evelien en Nicolas zijn een match made in heaven en blijven dan ook getrouwd. Toen ze eindelijk het ja-woord nog eens uitspraken bij de experten, kwamen er dan ook heftige emoties los bij het koppel.

“Vanaf het allereerste moment tot nu, heb ik nooit getwijfeld dat je voor mij de juiste bent en dat ik met jou verder wil. Je bent zo warm, zo lief, je hebt supergoed gezorgd voor mij, je accepteert mij. Dus uiteraard wil ik met jou getrouwd blijven, voor de rest van mijn leven”, richtte Nicolas zich tot Evelien.

Hij is ondertussen definitief ingetrokken bij Evelien en is dolgelukkig met hun landelijke huisje met tuintje. Ook Evelien is duidelijk: “Ik zou het me hier ook niet meer alleen kunnen inbeelden. Jij bent mijn leven.”

Medialaan

Veerle & Nick

Het avontuur van Veerle en Nick is na vijf maanden nog altijd eentje van rozengeur en maneschijn. Het koppel droomt al luidop van een ander huis samen en zelfs het woord kinderen valt al.

Veerle had nooit durven dromen dat het experiment zo’n uitkomst zou hebben: “Ik word er soms nog stil van. Ik ben met mijn gat in de boter gevallen. Dat besef ik heel goed en dat zal ik ook nooit zomaar laten gaan. De volgende stap die we gaan zetten, is een nieuwe woonst zoeken om ons te settelen en dan begint al de rest. Kinderen gaan er zeker ooit wel komen.”

Nick praat meestal erg veel, maar houdt het kort als het over Veerle gaat: “Ik heb het gevoel dat ik de Lotto heb gewonnen. Veerle is een prachtvrouw.”

Tine & Ben

Hoewel we ook veel mooie momenten hebben gezien, hebben Tine en Ben beslist om als vrienden uit elkaar te gaan. En dat mag je behoorlijk letterlijk nemen, want de twee gaan nog regelmatig samen eten, sturen elkaar bijna dagelijks berichten en ze hebben elke aflevering van Blind Getrouwd samen gezien.

Ben vond het een moeilijke beslissing: “We hebben er heel lang over gepraat, heel lang over nagedacht en we zijn tot de beslissing gekomen om niet getrouwd te blijven. Het was geen gemakkelijke beslissing maar op dit moment voelt het voor ons als de juiste. Ik geloof er nog altijd in dat je mensen wetenschappelijk bij mekaar kan zetten. Tine en ik zijn op zo’n korte tijd hecht geworden, maar net dat één dingetje ontbreekt.”

Tine is heel emotioneel over de beslissing en huilt uit in Bens armen: “Op papier zijn we echt een super koppel, dus we begrijpen waarom we zijn gematcht. En we vragen ons af waarom we het nog altijd niet voelen maar het zijn denk ik zo’n kleine dingen die we toch wat missen bij mekaar. We hebben ervoor gevochten maar we hebben helaas gefaald. Ik heb er absoluut geen spijt van. We hebben keileuke dingen gedaan, mekaar leren kennen, onszelf leren kennen. Ben is een enorme begripvolle man die heel veel respect heeft voor mij en jan en alleman. En ik apprecieer het heel erg dat hij mij altijd is blijven steunen, altijd begrip had en er altijd voor bleef gaan.”

Sally & Mathias

Op hun trouwdag leken ze heel erg gelukkig met elkaar, maar op huwelijksreis zagen we de eerste strubbelingen tussen Sally en Mathias. Toch schreven ze elkaar nog niet af en hebben ze alle twee veel moeite gedaan om hun huwelijk te doen slagen. Na vijf weken beslisten Sally en Mathias om bij elkaar te blijven: “Ik heb genoeg potentieel gezien om ons huwelijk een kans te geven en om te zien hoe dat verder gaat evolueren”, aldus Mathias.

Ook toen de camera’s na drie maanden opnieuw langsgingen bij het koppel, woonden ze nog steeds samen, maar geen van beide was verliefd. “Maar er is wel vooruitgang sinds de beslissing, want anders zouden we niet meer samen zijn. We zijn nog altijd niet 100% zeker of dit zal blijven duren, maar wél dat we ervoor willen gaan en dat we het goed hebben samen. Ik kan me voorstellen dat mensen dat misschien raar vinden. Ik zou misschien hetzelfde denken, maar wij weten nu dat het niet abnormaal is dat je die verliefdheid niet meer zal hebben. We lopen gelijk met ‘normale’ koppels. Daar gaat de verliefdheid ook over. Je settelt je bij mekaar, je bent graag bij mekaar. Dat we die verliefdheid hebben overgeslagen is soms wat wennen, maar we leven niet meer als broer en zus en er is intimiteit tussen ons.”

Vorige week hebben Sally en Mathias jammer genoeg alsnog beslist om te scheiden en verder als vrienden door het leven te gaan.

Zelf meedoen?

Heb jij zelf nog steeds niet de ware gevonden en wil je graag de hulp van experten om jouw perfect match te vinden?

Dan is er goed nieuws, want VTM overweegt een derde seizoen van het succesvolle Blind Getrouwd.

Je kan je hier aanmelden voor een eventueel derde seizoen.

Gesponsorde artikelen