Left Right
scrollTop top

Ook Air France heeft een nieuwe luxeklasse: hierin vliegen moet heerlijk zijn


Ook Air France heeft een nieuwe luxeklasse: hierin vliegen moet heerlijk zijn

Na British Airways heeft ook Air France een paar nieuwe reisklassen aan het aanbod toegevoegd. Met ‘La Première’ en ‘Cocoon in the Sky’ krijgt reizen in luxe weer een nieuwe dimensie. De luchtvaartmaatschappij investeerde een half miljard euro in deze vernieuwingen. En er is nog meer goed nieuws voor passagiers die vanuit Brussel vliegen.

Dit zijn de nieuwe designer suites die La Première zijn gedoopt, de absolute eerste klasse van Air France

En zo ziet de ‘Cocoon in the Sky’-business klasse eruit

Inchecken in Brussel-Zuid

Nog een nieuwtje voor passagiers die vanaf Zaventem met Air France vliegen: je kan je bagage nu al in het station Brussel-Zuid inchecken. Zo hoef je er niet meer mee op de trein te sleuren en zie je je koffers pas terug wanneer je op je bestemming bent beland. Tussen 8 uur en 15 uur zal je de bagage zelfs al een dag voor vertrek kunnen inchecken.

Air France werd dit jaar nog verkozen tot ‘Most Improved Airline in the World’ tijdens de Skytrax World Airline Awards. De beste luchtvaartmaatschappij is volgens die award momenteel Qatar Airways. Air France sprong in die rangschikking ook wel tien plaatsen vooruit naar nummer 15. British Airways staat daar op twintig.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489