Ook al heb je geen geld, met deze 5 tips zie je eruit als een miljonair

Ook al heb je geen geld, met deze 5 tips zie je eruit als een miljonair

Echt miljonair worden, het is het proberen waard, maar het zal waarschijnlijk niet voor morgen zijn. Doen alsof je er een bent kan gelukkig wel nog. Met deze vijf simpele tips zie je er heel professioneel uit.

1. Pas de ‘één-derderegel’ toe

Koop een derde minder kleren, maar spendeer drie maal meer aan elk kledingstuk. Zo kom je veel klassevoller over, zonder dat je extra geld kwijt bent.

2. Let op elk detail

Je bureau, je accessoires en ook het hoesje van je smartphone: alles moet er professioneel uitzien. Zorg ervoor dat alles netjes is en bij elkaar past.

3. Casual is niet hetzelfde als slordig

Als je er casual uit wil zien, verander dan gewoon enkele kleine dingen aan je zakelijke outfit. Barack Obama trekt bijvoorbeeld zijn stropdas uit en rolt de mouwen van zijn hemd op: ziet er veel losser uit, maar is nog altijd professioneel.

4. Probeer je niet té hard te onderscheiden

Oké, op kantoor ziet iedereen er ongeveer hetzelfde uit, maar daar is een reden voor. Probeer je niet te onderscheiden door de gekste outfits aan te trekken, want dat komt echt niet over. Je kan uiteraard wel een subtiele persoonlijke toets aan je outfit geven.

5. Kleed je zo dat je er groter uitziet

Lengte wordt automatisch geassocieerd met macht. Vrouwen kunnen hakken dragen, voor mannen helpt donkere kledij.

Bron: Business Insider

Gesponsorde artikelen