Ook Cherish van ‘Temptation Island’ is naar de plastisch chirurg geweest en ze plant nog bezoekjes

Ook Cherish van ‘Temptation Island’ is naar de plastisch chirurg geweest en ze plant nog bezoekjes

‘Temptation Island’-verleidster Cherish is de volgende verleidster die gaat voor vollere lippen. De verleidster die erin slaagde om tegen alle verwachtingen in Tim vreemd te laten gaan, liet, net zoals zovele verleidsters voor haar, lipfillers injecteren. Maar ze gaat het niet houden bij één ingreep.

Het begint te lijken op een groepsaankoop, de bezoekjes van de deelneemsters van Temptation Island aan de plastisch chirurg. Verleidster Yasmine ging voor een nieuw paar borsten en Zwanetta, Maxime, Yana en de amper 18 jaar oude Megan lieten al hun lippen opspuiten. En nu is het de beurt aan de volgende verleidster.

Cherish

De Nederlandse blondine die de onbreekbare Tim dan toch deed plooien voor de verleiding is, net als een groot deel van haar medeverleidsters, voor lipfillers gegaan. Dat deed ze, net als Pommeline enkele weken geleden, bij House of Bratz.

Het is absoluut geen bevlieging, want Cherish laat weten dat ze al lang droomde van volle lippen. “Al vanaf een jong tienertje wilde ik vollere lippen. Hier zijn ze dan!”, schreef ze bij een filmpje van de ingreep op haar Instagrampagina.

Meer plastische chirurgie

Cherish is niet van plan om het bij één bezoekje aan de plastisch chirurg te laten. Want ze laat op Instagram weten dat ze snel opnieuw onder het mes zal gaan. Misschien om er stralend uit te zien op haar nakende huwelijk?

Zou ze dan, in navolging van de andere verleidsters, ook voor een paar honderd cc aan humor gaan?

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vlucht!

Instagram

Gesponsorde artikelen