Ook de ‘Red Dead Redemption 2’ launch trailer is weer indrukwekkend

Ook de ‘Red Dead Redemption 2’ launch trailer is weer indrukwekkend

Als ‘Red Dead Redemption 2’ alle verwachtingen kan inlossen, dan wordt het een van de beste games ooit gemaakt. Alles wat we al te zien kregen of lazen over de nieuwste ‘Red Dead Redemption’ oogt indrukwekkend, en ook de laatste trailer stelt opnieuw niet teleur. In de launch trailer krijgen we meteen ook nog wat meer inkijk in het verhaal achter wat nu al de beste game van het jaar lijkt te gaan worden!

We weten al enorm veel over het langverwachte Red Dead Redemption 2, maar toch kijkt zowat heel de gamewereld uit naar de release op 26 oktober. De eerste Red Dead Redemption was al geniaal, maar de makers lijken er alles aan gedaan te hebben om van de tweede in de reeks een echt onvergetelijke ervaring te maken.

Van der Linde

Het oog voor detail zou van een ongezien niveau gaan zijn. Van physics die zo diep gaan dat zelfs de testikels van paarden krimpen bij koud weer tot maar liefst 1.200 acteurs die de game zowel van een ontelbaar aantal verschillende stemmen en hyperrealistische animaties hebben voorzien, niets gaat te ver voor de mannen van Rockstar Games. Developers zeiden zelf al dat de game een open wereld krijgt “zoals we die nog nooit hebben meegemaakt”. Dat alles komt wel met een prijs, want Red Dead Redemption 2 zal maar liefst 105 gigabyte gaan innemen.

Maar we krijgen er dus een hoop voor terug. De ene trailer was nog indrukwekkender dan de andere, en ook de laatste trailer, zo’n week voor de release, stelt niet teleur. In die launch trailer krijgen we meteen ook meer inkijk in het verhaal. “Het einde van het Wilde Westen is begonnen”, schrijft Rockstar Games in een persbericht. “Na een overval loopt alles fout en worden Arthur Morgan en de Van der Linde-bende gedwongen om te vluchten. Met federale agenten en de beste premiejagers in het land op de hielen, moet de bende roven, stelen en vechten om te overleven.”

Bekijk hieronder de launch trailer voor Red Dead Redemption 2:

Red Dead Redemption 2 komt uit op 26 oktober, maar je kan ‘m nu al pre-orderen!

Gesponsorde artikelen