Ook deze gezondheidsgoeroe brengt binnenkort microgolfmaaltijden op de markt

Ook deze gezondheidsgoeroe brengt binnenkort microgolfmaaltijden op de markt

Een kant-en-klare maaltijd in de microgolf duwen is dikwijls een snelle en makkelijke oplossing waar veel mensen voor gaan. Je hoeft niet te koken, je hebt weinig tot geen afwas én het is snel klaar. Alleen heeft het de reputatie van niet zo gezond te zijn. Maar daar wil Pascale Naessens verandering in brengen.

Een kant-en-klare maaltijd, het is niet meteen iets wat je zou associëren met gezondheidsgoeroe Pascale Naessens. Met haar pure keuken promoot ze gezonde en verse voeding. Ze schreef er zelfs al enkele boeken over, waaronder Mijn Pure Keuken en Puur Pascale.

En nu gaat ze nog een stapje verder in haar carrière. Want samen met Delhaize brengt ze haar eigen lijn microgolfmaaltijden uit die ook nog eens gezond zijn. Het gaat om enkele van haar bekende recepten die in de diepvries bewaard kunnen worden en vervolgens snel opgewarmd zijn.

Niet de eerste

De kokkin is niet de eerste die maaltijden aanbiedt in een kant-en-klare versie. Onder andere Wout Bru, Sergio Herman en Gert De Mangeleer gingen haar al voor. Wat er precies op het menu staat in Pascale’s lijn van diepvriesmaaltijden, maakt ze komende donderdag bekend. We zijn alvast benieuwd!

Gesponsorde artikelen