Ook Dimitri Vegas en Like Mike spelen een rolletje in ‘Patser’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah

Ook Dimitri Vegas en Like Mike spelen een rolletje in ‘Patser’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah

Ze hebben een uitstapje naar Amerika gemaakt om twee afleveringen van Snowfall (FX) te regisseren en Beverly Hills Cop 4 staat in de steigers, maar nu zijn Adil El Arbi en kompaan Bilall Fallah weer een film aan het draaien in België. In Antwerpen meerbepaald. En in die film zullen ook de wereldbekende dj’s Dimitri Vegas en Like Mike even te zien zijn in een rolletje.

Naast de hoofdcast bestaande uit Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar, Said Boumazoughe en Nabil Mallat stelen nog twee andere topsterren de show, namelijk Dimitri Vegas & Like Mike. Beide heren nemen de rol van bewakingsagenten in de Antwerpse haven voor hun rekening.

Het DJ-duo werd persoonlijk gevraagd door Adil en Bilall na hun samenwerking voor de clip Melody, het officiële UEFA anthem van 2016, die zij vorig jaar geregisseerd hebben.

Eerste rol

Het is meteen hun eerste rol in een fictiefilm. “Het was echt een super leuke ervaring om aan Patser te mogen meewerken. We kijken uit naar de première, al hebben we eerst nog een drukke zomer voor de boeg”, aldus Dimitri en Mike. Die drukke zomer brengt hen uiteraard ook naar Tomorrowland.

De Nederlandse rappers Adje en Hef spelen eveneens mee in Patser. Eerder werden ook al de Nederlandse acteurs Ali B., Werner Kolf en Eric Corton aangekondigd. De opnames gaan nog door tot begin augustus en de film wordt vanaf 24 januari 2018 door Kinepolis Film Distribution in de Vlaamse zalen gebracht.

Patser vertelt het verhaal van vier jongeren op het Kiel die een cokedeal saboteren en de drugs zelf verpatsen.

Gesponsorde artikelen