Left Right
scrollTop top

Ook dit ‘Blind Getrouwd’-koppel zet een punt achter hun huwelijk


Ook dit ‘Blind Getrouwd’-koppel zet een punt achter hun huwelijk

Er is opnieuw een koppel uit het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ dat beslist om te scheiden. Hierdoor is het succesvolle seizoen van het programma, waarin drie van de vijf koppels aanvankelijk samen bleven, nu lang niet meer zo succesvol. Want na een jaar is er nog maar een koppel getrouwd.

Het laatste seizoen van Blind Getrouwd was het meest succesvolle tot nu toe, want meer dan de helft van de koppels, drie van de vijf, bleven na het programma getrouwd. Maar nadat eerder Tim en Esther al beslisten om elk hun eigen weg te gaan, volgen nu ook Lieve en Aljosja.

Lieve en Aljosja

Lieve en Aljosja hadden zonder twijfel het interessantste verhaal van het laatste seizoen van Blind Getrouwd. Op hun huwelijksdag leek het gedoemd om te mislukken tussen de twee. Maar ze werkten aan hun relatie en besloten uiteindelijk om toch getrouwd te blijven op het einde van het experiment.

In de maanden die daarop volgden kwam er enkel positief nieuws van Lieve en Aljosja. Ze werden nog steeds samen gespot en trokken enkele maanden geleden zelfs bij elkaar in. Maar het mocht dus niet zijn, want nu volgt het nieuws dat het sprookje tussen Lieve en Aljosja over en uit is.

Eén op vijf

Van de vijf koppels die gevormd werden door de wetenschap blijft er nu dus nog maar eentje over. Al tijdens het programma werd (pijnlijk) duidelijk dat de klik er niet was tussen Damiano en Wendy. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat de twee niet samen bleven na het programma. Bij Mike en Marjolein kregen we een heel ander verhaal. Bij hen sprong de vonk meteen over op het trouwfeest, maar al snel bleek dat ze niet echt voor elkaar gemaakt waren.

Op het einde van de reeks kozen er dus drie koppels voor om getrouwd te blijven: Toon en Frie, Tim en Esther en Lieve en Aljosja. Maar enkele maanden geleden kwam het nieuws dat Tim en Esther de scheiding hadden aangevraagd. Nu het sprookje tussen Lieve en Aljosja ook voorbij is, houdt er dus nog maar één koppel stand na het laatste seizoen. Maar Toon en Frie worden nog geregeld samen gespot en daarbij gaat het er nog steeds liefdevol aan toe.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  679.771
 • Aantal
  doden
  20.472