Ook gewezen president Bush biedt actrice excuses aan voor seksuele intimidatie

Ook gewezen president Bush biedt actrice excuses aan voor seksuele intimidatie

De Amerikaanse oud-president George H.W. Bush werd beschuldigd van seksuele aanranding. Actrice Heather Lind postte op Instagram dat Bush haar langs achter greep terwijl ze voor een foto poseerden. Maar een vertegenwoordiger van de oud-president meldde aan de Britse media dat het gaat om een poging tot humor. Ha … ha, Bush, … 

Dinsdag kwam een duistere kant van oud-president Bush senior aan het licht. Heather Lind publiceerde op Instagram dat de voormalige wereldleider haar aanraakte terwijl ze met z’n allen poseerden voor een foto. Ondertussen heeft de 34-jarige actrice haar post met #MeToo verwijderd.

De actrice ontmoette de 41ste president van Amerika op een speciale vertoning van een show waarin ze meespeelde. “Hij schudde mijn hand niet. Hij raakte me langs achteren aan terwijl zijn vrouw Barbara Bush aan zijn zijde stond”, zegt Lind. Volgens haar vertelde hij nadien ook nog een vieze grap.

Poging tot humor

Eén van de woordvoerders van de 93-jarige Bush vertelde aan DailyMail dat het gaat om een misverstand. “President Bush zou niemand opzettelijk overstuur maken.” De oud-president wil wel zijn oprechte excuses aanbieden indien zijn ‘poging tot humor’ beledigend was voor mevrouw Lind.

Gesponsorde artikelen